Сега четете
Крачунов и Беновска за Октай Енимехмедов

Крачунов и Беновска за Октай Енимехмедов

imagesИвайло Крачунов, главен редактор в Информационна агенция ПИК и Илиана Беновска, журналист говорят за присъдата на Енимехмедов.
Окрай Енимехмедов е само едно стръкче трева в буренясалото поле на съдебната и политическата система, което ще стъпчат с копитце, казва Илиана Беновска.

Накрая ще го оправдаят, категорична е тя. „Въпросът е, че докато нямаме институция на място (НСО, МВР) ще се разиграват такива процеси.”, казва Беновска като е категорична, че случилото се е инсценировка.

Според Ивайло Крачунов случилото се не е инсценировка, а е напълно реално и не е нагласено. Прокуратурата си свършиха работата бързо и за една година имаме присъда, посочи той. „Самият Ахмед Доган се отказа да претендира вина на подсъдимият Октай Енимехмедов. Това също трябва да говори нещо.”, коментира главният редактор на информационна агенция ПИК.

Вижте и

„Никой няма право да излиза с пистолет и да сочи когото и да било.”, категорична е Беновска. „В каква политическа и съдебна обстановка живеем? На инсценировките и на поръчаните жертви ли?”, пита тя. По думите и има огромна показност и при много по-сложни дела не се полагат такива усилия.
Нова ТВ, „Часът на Милен Цветков“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре