Сега четете
18 супер герои в Къртицата

18 супер герои в Къртицата

1393246972_5_xm18 супергерои влязоха в Къртицата 2 Разтърстване. Това са актьора Александър Сано,  Мис България Ивайла Бакалова, моделката Бориса Тютюнджиева, волейболиста Евгени Иванов-Пушката футболиста Илиян Киряков и фолк певицата Роксана. Сред тях са и съименичка на ексминистър Гергана Грънчарова/ сега Паси/, кралица на красотата, почитателка на бокса, ММА боец и оперен певец. Базата на Къртицата е решена в готически стил.

Изпълнена с тайни, злокобни места, помещения за тежки психически и физически натоварвания, тя е уникална и няма аналог в други риалити проекти. Централно място в пространството на първия етаж, което е превърнато в средновековен готически замък, заема кръглата маса като от легендата за крал Артур.

На втория етаж се намират спалните на участниците, решени като стаи на супергерои. Има и три тайни помещения, които обитателите на Базата ще трябва да открият, стая за загадки, където звездите ще решават различни задачи, за да се доближат до отговора на въпроса Кой е Къртицата? и помещенията за физическа подготовка.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре