Сега четете
Светлана Джамджиева оглави „КЛУБ Z”

Светлана Джамджиева оглави „КЛУБ Z”

1800177_10201540755741078_1543381424_n„Клуб Z” е името, под което ще работят двете най-нови медии на българския пазар. Техен  главен редактор  е Светлана Джамджиева, а издател Огнян Донев, изпълнителен директор на „Софарма” АД и председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

„Клубът ще е отворен – и за читатели, и за автори. За някои Z може да звучи като Загадъчно, но не са прави – ние ще работим по ясни правила и открити принципи. Надявам се читателите да възприемат Z като Знаещи, като Задълбочени, а защо не и Забавни… Ще се опитаме да бъдем такива”, обясни Светлана Джамджиева.

Предстоящата поява на информационно-аналитичния сайт и месечното политическо списание предизвика множество слухове и интерпретации по темата. Между тях бяха публикациите на „сигурна информация”, според която стартиращият на 1 март медиен проект, ще се казва „Зебра”.

„Клуб Z” благодари на всички добронамерени „кръстници”, които вероятно са били подведени от името на компанията, издател на медиите – „Зебра.БГН” АД.  Екипът си хареса зебрата за талисман – като символ на това, че ще пише и за черното, и за бялото в живота…, който далеч не е само черно-бял. А на Злонамерените, които съзряха в създаването на двете медии черни Заговори, пожелава повече въображение…

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре