Сега четете
Apple център в НБУ

Apple център в НБУ

Право и пиар. За такава кариера мечтаят най-често кандидатите за Нов български университет – поне ако се съди по броя на кандидатите, които посочват тези специалности на челно място в списъка си с желания.

Много търсени са и специалностите в областта на информационните технологии. От висшето училище се похвалиха, че за първи път в България ще се открие Apple център – изцяло оборудван със създадените от легендарния Стив Джобс компютри „Макинтош“.

Най-големият частен ВУЗ в страната записва по собствени критерии. Тази година промяна в тестовия формат няма да има. Той ще е т.нар. тест по общообразователна подготовка (ТОП). В него има въпроси както по български език и литература, така и по математика, химия, физика. „Целта е да се провери общата култура на кандидатите“, поясниха от администрацията на най-престижното висше училище в страната.
Макар да е предизвикателство, кандидат-студентите имат по няколко шанса да се представят добре. ТОП се прави почти всеки месец и младежите имат право да го държат, докато не получат удовлетворяващ ги резултат. При класирането се взема най-високият постигнат брой точки, увериха от Нов български университет.

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

pravo2

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре