Сега четете
Росен Цветков отива в bTV

Росен Цветков отива в bTV

rcbTV взема кадър на БНТ

Едно от лицата на сутрешния блок на БНТ – Росен Цветков, напуска телевизията и отива да работи в Би Ти Ви, научи „Преса“. Цветков ще слезе от екрана на обществената медия след около месец, когато изтича трудовият му договор с досегашния работодател. На „Сан Стефано“ 29 вече се оглеждат за заместник, който да води „Денят започва“ заедно с Ася Методиева.

Първоначално в Би Ти Ви Цветков ще работи като репортер, а не като водещ на предаване. Като кадър на БНТ миналата година той получи две международни награди за филмите и репортажите си.

И Ася Методиева, и Росен Цветков имат богат репортерски опит зад гърба си в „По света и у нас”. Зрителите познават Ася и като водеща на новините на БНТ2. Тя е и е автор на филма „Ран-ът – преходът по план”, който бе излъчен в рубриката „В кадър”. Разследващият репортер на „По света и у нас” Росен Цветков се прочу с разследванията си около продаването и купуването на гласове по време на парламентарните избори, и наемането на платени агитки по време на протестите през лятото на 2013.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре