Сега четете
Николай Дойнов: Докъде ще стигне конфликтът в Украйна

Николай Дойнов: Докъде ще стигне конфликтът в Украйна

nikolay-donkovИнтервю с Николай Дойнов – журналист, Валери Тодоров – кореспондент БНР, Тема: Докъде ще стигне конфликтът в Украйна, след като 25 души загинаха, а стотици са ранени при сблъсъците между демонстрантите и полицията?Това обсъдиха гостите в студиото на Нова телевизия. Николай Дойнов сподели, че имало големи сблъсъци, хората се подготвяли предварително за протестите, но това не е гражданска война, ако участват всички, то тогава би могло да се превърне в такава.
Валери хората са подготвени и не случайно са подбрани да са там, те са с определена нагласа. А властта се губила. въвеждането в действия на антитерористична акция, било рисковано и може да доведи до доста беди. Жертвите в повечето случай са сили на реда, сподели Тодоров. При такъв пряк допир, ситуацията става неуправляема. Опозицията трябва да влезе в диалог, подчерта той.
Включване от Киев: От включването от Украйна се разбра, че имало превзета сграда на главната Поща и там се намирал новия щаб на протестиращите, има горящи сгради и ситуацията била доста нажежена.

Нова ТВ, „Часът на Милен Цветков“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре