Сега четете
Млади журналисти гостуват на областния управител

Млади журналисти гостуват на областния управител

Untitled2Областният управител на Шумен Венцислав Венков се срещна с деца от клуб „Млад журналист“ към Второ основно училище „Д-р Петър Берон“. В клуба участват петокласници от училището, които преди дни издадоха първия брой на вестник „Моето училище“. Изданието е приемник на вестник „Бероновец“, издаван преди години в школото.

Младите журналисти, които са посветили този брой на Празника на любовта, имат амбицията заедно със своя ръководител Елена Крумова да издават ежемесечно своя вестник.

Желанието им е най-важните неща, които се случват в училището, да бъдат новини във вестника. В него ще има страница, посветена на проектите, по които работи училището, както и светска, забавна и спортна страница. Децата са избрали помежду си главен редактор, репортери и фотограф.

С интервюто си с областния управител Венцислав Венков младите журналисти започнаха и подготовката за следващия брой на вестника. Областният управител, който е възпитаник на Второ основно училище „Д-р Петър Берон“, отговори на въпросите какъв ученик е бил, липсва ли му професията на журналист и защо е избрал да стане областен управител.
На срещата присъстваха заместник областният управител Даниела Миронова и директорът на Второ основно училище „Д-р Петър Берон“ Павел Павлов.

Вижте и

В. Шуменска заря 18.02.2014

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре