Сега четете
Миро водещ на ново предаване в ефира на bTV

Миро водещ на ново предаване в ефира на bTV

изтеглен файл (1)„Наистина любов” е най-новото шоу, което тръгва тази пролет в ефира на bTV. Негов водещ ще бъде певецът Миро, а продуцент на предаването, което ще се излъчва в прайм-тайма на медията, е „Хърбър айланд рекърдс“.

„Миро е един от най-вдъхновяващите хора, които познавам. Той е интелигентен, одухотворен и талантлив. Убедена съм, че ще се чувства наистина щастлив на територията на любовта”, споделя Наталия Симеонова, която ще бъде активна част от екипа на шоуто и ще стои до Миро, на когото ще предаде своя дългогодишен опит, натрупан в предаването „Море от любов”.

„Наистина любов” е тв проект, който дава възможност на зрителите да изпратят любовно послание на свои приятел, близък, половинка, гадже, съобщиха от телевизията. Предаването е по лиценз на световното шоу All you need is love (собственост на Ендемол). Излъчвано е в над 20 страни по света, сред които Холандия, САЩ, Белгия, Финландия, Италия, Португалия, Великобритания, Испания, Аржентина, Швеция, Турция, Мексико, Полша.

“Наистина любов” е шоу за най-силната емоция, която човек може да изпита – любовта. Предаването ще проследи в дълбочина това универсално чувство във всичките му проявления и ще се опита да покаже колко далеч би стигнал човек в името на любовта, обясняват от медията.

Вижте и

Зрителите ще видят как любовта триумфира над нещастията, ще опознаят същността на безусловната обич, ще станат свидетели на зрелищни прояви на любов и привързаност и ще видят какво означава романтика в онлайн пространството. Във всеки епизод на предаването екипът ще отдаде почит на чувството, което крепи човешкото  съществуване. Желаещите да изпратят своето любовно послание могат да го направят на и-мейл [email protected].

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре