Сега четете
БНТ ще излъчи два филма в памет на Александър Авджиев и Тодор Колев

БНТ ще излъчи два филма в памет на Александър Авджиев и Тодор Колев

kalendar_3Тази събота в памет на Александър Авджиев Националната телевизия ще покаже филма „На Сашо с любов”. Филмът ще се излъчи от 8:25 часа – времето, когато Сашо Авджиев поздравяваше зрителите с „Добро утро”. Това съобщиха от БНТ.

През емоционалните спомени на колеги, близки и приятели ще си припомним харизматичното присъствие на телевизионната легенда. Автор и сценарист на филма е съпругата му Емилия Авджиева, а режисьор е Олег Ковачев.

В неделя в 19:00 часа БНТ ще излъчи филм-концерта „Как ще го стигнем…” в памет на великия Тодор Колев. Предаването е по идея на Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров, и на дъщерята на българския актьор – Албена Колева.

Филмът се появява на екран една година, след като Тодор Колев ни напусна завинаги. В него камерата е запечатала избрани моменти от най-популярните филми с негово участие – „Господин за един ден”, „Опасен чар”, „Двойникът”, „Неочаквана ваканция”, както и прочутите песни на актьора „Жалба за младост”, „Песен за кафето”, „Фалшив герой” и много други.

Вижте и

Спомените си за Тодор Колев ще разкажат неговите приятели и учениците от актьорския му клас в НАТФИЗ.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре