Сега четете
Къде е границата между журналистиката и политиката?

Къде е границата между журналистиката и политиката?

sogi292633_w1900 (1)Интервю с Мирослава Кортенска, Ивайло Крачунов*– „ПИК” Тема: Тема: Българските медии на рекордната 100-на позиция по свобода на медиите. Къде е границата между журналистиката и политиката?;

Колектива не отговаря на общото мислене – свобода на словото, заяви Кортенска. Политическите и икономическите проблеми в страната, се отразяват в медиите.

Смятам, че Цветан Цветанов ще остане зам.председател на ГЕРБ каза Крачунов. Ние на работим с клюки а с факти” и съобщи, че според него няма да го отстранят.

Бойко Борисов стои зад гърба на Цветан Цветанов. „Той може да бъде наречен двигателя на ГЕРБ. Ще има големи трусове в партията.” Заяви той.

Кортенска смята, че Бойко Борисов има стратегия, една напред, две назад.и допълни, че авторитета на Бойко Борисов е доста разклатен.

За Росен Петров, Кортенска заяви, че той е завоювал много висок рейтинг. Той най-почтено казал, какво мисли и изразил мнението си. „Ефира е личност, която може да привлече интереса на публиката” допълни тя.

Вижте и

Крачунов каза, че Росен Петров е поел отговорност да влезе в политиката, като щяло да се види как ще се развие всичко това.

TV7, „Добро утро, България“

Ивайло Крачунов е роден на 14 февруари 1977 година в град София. Завършва Техникум по транспорт и енергетика, а след това специалност „Политология“ в СУ „Климент Охридски“(през 2004 година).
От 2001 година се занимава със журналистика.Работи като репортер във вестниците „Дневен Труд“ и „Нощен труд“. Бил е репортер в телевизия Евроком. Понастоящем е Главен редакор на ИА Пик

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре