Сега четете
И Карбовски отива при Бареков

И Карбовски отива при Бареков

3000_90631309896_2253016_nЖурналистът има предаване по ТВ7, пише статии и в печатните медии.
Лудницата по телевизора продължава с пълна сила. След като водещият на „Нека говорят“ Росен Петров обяви в неделното си предаване, че се присъединява към партията на Николай Бареков, с което предизвика грандиозен скандал в Би Ти Ви и се раздели със стола си, „Всеки ден“ научи, че същото смята да направи и друго известно лице от тв гилдията – Мартин Карбовски. медии, а екранният му старт е от „Всяка неделя“ през 2002 г., когато партнираше на Кеворк Кеворкян.

След самия лидер Николай Бареков и Росен Петров, който вече е заместник на Бареков, Карбовски е получил предложение да стане третото емблематично тв лице в набиращата огромни сили партия. Източник на „Всеки ден“ потвърди, че вливането на очилатия водещ в „България без цензура“ вече е почти факт, журналистът обмисля последни детайли тъй като не иска да зарязва предаването си в неделната вечер.

Официалната новина за рокадата трябва да гръмне в публичното пространство до дни. Заради добрата му разпознаваемост в обществото Карбовски е гласен за втори заместник на Бареков, разкриха още близки до партията.

Напусналият преди дни Росен Петров вече е другият „втори“ в „България без цензура“. Темата около политическия старт на офицера от МВР и бивш сценарист на Слави Трифонов обаче далеч не е втора в медийния прожектор, а държи първенство. Росен предизвика небивала полемика и гневни реакции от страна на телевизията, продуцентите Любо Нейков и Евтим Милошев, както и на колегите си от медията. Най-яростен бе новинарят Венелин Петков, за когото Петров съобщи, че го е предложил за свой заместник.
Кой ще е наследникът на Росен обаче, не е ясно. Шефовете в Би Ти Ви все още водят инфарктни преговори със знакови имена. Две от тях са Сашо Диков и Георги Коритаров.

Вижте и

„Засега везните накланят към чепат водещ като Коритаров но крайно решение още няма, телевизията е в патова ситуация“, коментираха от коридорите на медията. Към момента журналистът е лице на TB+ и е възможно да се получи спънка с договора му. В Би Ти Ви са склонни на вариант временен водещ, докато избистрят политиката си и намерят човек, който да запази рейтинга на предаването дори с цената на по-висока заплата. Най-вероятно това ще е журналистката Жени Марчева, която има рубрика в „Нека говорят“.

| Всеки ден | стр. 3 | ТЕОДОР ИСКРЕНОВ

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре