Сега четете
Любов в ефира на БНР по повод 14 февруари

Любов в ефира на БНР по повод 14 февруари

bnrБългарското национално радио е подготвило множество интересни изненади за слушателите си по повод 14 февруари – деня на влюбените и виното

На 14 февруари в програма „Нощен Хоризонт“ по БНР, гости ще бъдат актьорите Гергана Данданова и Юлиян Малинов. Приказна нощ очаква слушателите на „Нощен Хоризонт“ в първите часове на празничния ден. Във времето, когато Св. Трифон и Денят на влюбените се сливат в любовна прегръдка, двама актьори – Гергана Данданова и Юлиян Малинов, обвързани помежду си от любовта и театъра ще бъдат гости на водещата Пламена Бачийска.

Със стихове, музика, фонограми на култови филми посветени на любовта, слушателите – за които ще има и много изненади, ще се потопят в Царството на любовта, вълшебството на театъра и омаята на виното.

В програма „Христо Ботев“ – БНР ще събира влюбени двойки в живо предаване от град Несебър. Слушателите на програма „Христо Ботев“ на БНР могат да си подарят романтично събуждане в Деня на влюбените 14 февруари, когато сутрешният блок на програма „Христо Ботев“ – „Нашият ден“, ще излъчва от залата за бракосъчетания в Стария Несебър… Влюбен изгрев и шепот на морски вълни през февруари, поезия, сватбен марш и вино от 6 до 10 сутринта с Мария Христова и Александър Райчев. Сред събеседниците са влюбени двойки, избрали да сключат брак в древния морски град точно на 14 февруари.

Вижте и

В празничния ден, по радио София – БНР ще бъдат обявени и победителите от кампанията „Ритъмът на любовта“. В рамките на кампанията, в продължение на две седмици, слушателите активно са изпращали снимки, стихове, спомени и любими песни на страницата „Ритъмът на столицата“ във Фейсбук. Всичко това за описанието си на любовта – такава, каквато са я срещнали, такава, каквато я очакват, такава, каквато са я виждали през годините. Победителите ще се насладят на романтичните си награди навръх празника на влюбените 14 февруари.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре