Сега четете
Сашо Диков сменя Росен Петров?

Сашо Диков сменя Росен Петров?

1179619_886__16x9Заявката за грандиозна рокада в ефира вече е дадена. „Всеки ден“ научи ексклузивно, че вчера по обяд от Би Ти Ви са поканили Сашо Диков да смени Росен Петров в предаването „Нека говорят“.

След като в неделя титулярят обяви сензационно, че се присъединява към партията на Николай Бареков „България без цензура“, той се сбогува и със зрителите си, убеден, че телевизията няма да го остави на поста му.
Още в минутата, в която Петров е оповестил намеренията си, новият директор на медията Павел Станчев е започнал да сондира варианти за водещ.

Първият, на когото шефовете са се спрели, е именно Сашо Диков. В понеделник по обяд Диков е бил поканен на среща, на която му е направена разтърсващата оферта, разкриха пред „Всеки ден“ запознати. От вчера следобед Сашо се е покрил, за да потъне в размисли и да вземе решение как да постъпи. Решението му все още не е ясно.

От две седмици в Би Ти Ви напрежението може с нож да се реже
След като Павел Станчев смени досегашния началник Вики Политова, с медията се разделиха и Люба Ризова и Виктория Бехар, шефки на новините.

На тяхно място пристигна главният редактор на предаването на Росен Петров Валя Гиздарска, която всеки момент трябва да си назначи и свой заместник.

Междувременно самият Петров хвърли в смут цялата аудитория, след като обяви старта на политическата си кариера и каза „довиждане“ на зрителите, очаквайки именно този развой на събитията. И тъй като телевизията е категорична, че партийно обвързано лице не може да води предаване, совалките започнаха стремглаво.

Още повече че Росен направи съобщението си в присъствието на Николай Бареков, който не скри, че ако водещият приеме членството в партията му, при добър резултат на парламентарни избори, какъвто социолозите вече му дават, ще номинира бившия сценарист на

Вижте и

Слави Трифонов, известен с това, че е завършил школата в Симеоново, за вътрешен министър
Невероятният смут, който настъпи в телевизионната гилдия, е труден за описване. Още щом стана ясно, че към Сашо Диков е направена оферта, продуцентите му от „Телеман“ и началниците в Нова тв закършиха пръсти. Ако журналистът се съгласи да води „Нека говорят“, той ще остави едноименното си предаване „Дикофф“ без Диков.Тогава и те ще трябва спешно да му търсят заместник.

Най-критичното от всичко е, че предложението към Сашо е да започне в Би Ти Ви от тази неделя.
„Няма време“, би изписукала емблематичната физиономийка от легендарната игра „Минута е много“.

По: Сашо Диков сменя Росен Петров? | Журналистът може да зареже собственото си предаване по Нова тв в. Всеки ден | стр. 3 |

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре