Сега четете
Първото интервю на Петров като политик

Първото интервю на Петров като политик

rossem_petrov_tvВръщам се към тази професия, защото видях каква е ситуацията в МВР вече 25 години – една пробита каца, от която всичко изтича, каза Росен Петров в предаването на ТВ7 – в „Гореща точка“ с Ива Николова

Той посочи, че уважава Бойко Борисов. Аз съм човек, който не влиза в личното пространство на хората и не обичам личните нападки, а политическите спорове, каза той.

„Не съм използвал ефира за лични цели. Това става, когато направиш продуктова реклама или си продадеш колата. Аз съм направил политическо волеизявление, за което ми е дадено право от Конституцията на България и от свободата на словото.”, посочи бившият водещ относно заплахата от БТВ и натискът, на който е бил подложен посредством телефонно обаждане, в което е било настояване той да опровергае казаното.

„Готов съм да изпълня договора си с БТВ. Мога да бъда обективен, както го прави Слави Трифонов и издигна Кунева за президент от неговото студио. Това не е ли използване на ефира за лична цел? Политика или гражданска позиция е това? Защо БТВ си траеше тогава?”, пита Петров.

По думите му телевизиите у нас са ветропоказатели и усещат на къде духа вятъра. Никой да не ми говори за журналистическа етика, защото тя отсъства у нас. Повечето журналисти са платени и заемат ярки политически позиции, категоричен е той.

Петров твърди, че е говорил с най-добрите адвокати и е убеден, че ще спечели делото заведено срещу него.

Вижте и

Росен Петров твърди, че ако тази кампания на БТВ и „Дрийм тийм” не спре той ще отиде в прокуратурата и ще разкрие много неща, на които е бил свидетел като търговия с влияние, как се купуват обществени поръчки, кой ги печели и как се назначават журналисти.

Петров е привърженик на идеите на ВМРО и патриотизма им. В доктрината иска да се запишат демографската криза, образованието и закон за защита на българския език в парламента.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре