Сега четете
Патриция Кирилова

Патриция Кирилова

Журналистката и ПР 577893_10202135665500124_1527018084_n има зад гърба си 15-годишна кариера в най-горещия ежедневник – Нощен Труд.

Дори и първите й интервюта са заредени със смелост и предизвикват доста дискусии, завършили в полза на обществото.
Заглавията й от 1996-а година и днес звучат актуално – Вили Цанков: “Властта не може да се пребори с метастазите на престъпността”, Пламен Тимев-Ганди: “Убийствата ги правят политиците, а не групировките” и едно от най-важните и за жалост забравени послания на Дони, движението “Не на страха!”, което събуди преди 15 години заспалото общество.
Със стъпването на холивудската компания Ню Имидж у нас журналитската прави първите интервюта със световните звезди Жан Клод ван Дам, Уесли Снайпс, Лоренцо Ламас и много други. От 2005 г. тя е гост на най-престижния филмов фестивал в Кан, където прави интервюта с легенди като Морган Фрийман, Тарантино и др.

Междувременно Патриция става светски хроникьор в сп. Плейбой, започва от септември 2006 г. и свое седмично предаване – „Часът на блондинките”. Заради увлеченията си по астрология тя записва курсове при покойния вече астролог Иван Станчев.

След закриването на „Нощен Труд” тя за кратко се разделя с журналистиката, за да поеме съдружието в ПР-агенция ВИП Комюникейшън, която ориганизира първите у нас луксозни яхтени, строителни и сватбени изложения. От многото предложения за работа като журналист, тя приема поканата на Николай Бареков за рубрика в Би Лайф.

От септември 2011 г. Патриция е главен редактор и издател на първия вестник за величието на 1476460_723087341036183_405059409_nбългарския дух, без политика и негативни новини – ВЕЛИКА БОЛГАРИА. Седмичникът е плод на учредителите на сдружение Велика БОЛГАРИА, в което се включиха професори, доценти и учени от различни области на науката.

От началото на юни 2012 г. Патриция е главен редактор и на първия вестник за малкия и средния бизнес “Позиция”.

Вижте и

Вече е факт и първата книга на журналистката “Да свалим маските”, която съчетава седмичните й коментари в страницата й във Фейсбук с 15-годишния й опит на журналист в най-неспокойния и незаспиващ вестник в историята на журналистиката ни.

За повече информация: patriciakirilova.com

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре