Сега четете
Венелин Петков за Росен Петров: Операция ГНУС!

Венелин Петков за Росен Петров: Операция ГНУС!

vpetkovВодещият на новините по bTB Венелин Петков коментира с отвращение в профила си в социалната мрежа демонстрацията, която Росен Петров направи в предаването си „Нека говорят“. Както е известно, бившият сценарист на Слави Трифонов в ефир „пристана“ на Николай Бареков и официално обяви, че от този момент е част от партията му „България без цензура“.

„Операция ГНУС. По-долнопробно нещо не бях гледал по никоя телевизия. Трябваше да участвам в предаването днес по темата Македония и бТВ Документите. Отказах, щом разбрах, че Бареков е бил „пожелан да говори“, написа Венелин Петков в профила си минути след края на предаването.

Към възмущението на водещия се присъедини и Миролюба Бенатова. „Далеч съм. Не гледах. Но съм щатслива, че си тръгнах от бтв преди този момент, който приятелите, на чиято преценка вярвам, наричат СРАМ“, постна в профила си Бенатова.

Николай Бареков беше ключовият гост на Росен Петров в последното му предаване „Нека говорят“ по bTV. Преди да започне разговорът им, водещият съобщи голямата новина. „Поради различните писания в пресата, че отивам в партията на Бареков, моята чест на журналист и офицер ме кара да обявя, че от тази минута приемам да съм част от „България без цензура“, особено ако е в коалиция с ВМРО. Правя го, защото харесвам и подкрепям нейните идеи“, заяви той.

Росен Петров допълни, че към тази партия го зове кръвта на дядовците му и влиза в нея, за да се бори за национално обединение. След това изрази готовност да изпълни докрай договора си с телевизията, но сподели, че се съмнява това да се случи. „Бог с нас! Да живее майка България“, завърши декларацията си Росен Петров. В края на предаването той заяви: „За мен беше чест да бъда с вас през последните 5 години“. С това ясно даде да се разбере, че кариерата му в предаването „Нека говорят“ по bTV е приключила.

Вижте и

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре