Сега четете
Изненадващ тандем в Нова: Ники Кънчев и Ани Салич

Изненадващ тандем в Нова: Ники Кънчев и Ани Салич

655-402-niki-kynchev-ani-salich

Тази вечер новия сезон на култовото шоу „Стани Богат“ ще започне с неочаквана смяна на местата. Ники
Кънчев няма да задава въпросите, а точно обратното – ще търси отговорите.

Този прецедент се случва, след като само веднъж в над 10-годишната история на шоуто той сяда на стола на богатството, за да отговори на един единствен въпрос. Сега обаче ще играе като всеки друг участник и ще го направи в името на най-новата социално-отговорна инициатива на Нова – Game changers. А човекът, с когото ще играе в тандем, е най-новото лице на Нова и жената, която ще бъде посланик на благотворителната кауза – Ани Салич.

Именно тя ще бъде лице на Game changers – инициатива, създадена на принципите на социалното предприемачество, за което тя ще разкаже повече в студиото.

Вижте и

И докато Ани Салич и Ники Кънчев са на стола на богатството, оправдавайки напълно мотото на сезона – „Сезон на професионалистите”, в стола на Ники Кънчев ще седне друг журналист – радио гласът на Дарик – Драго Симеонов.
Тандемът Кънчев – Салич ще отговаря на въпроси, свързани с българския химн, Нелсън Мандела, Мами от „Отнесени от вихъра” и олимпийското лого.

Освен блестящ журналист, Ани Салич ще се докаже и като експерт в риболова. Макар верен меломан пък, Ники Кънчев ще се затрудни именно на музикален въпрос.

[spider_facebook id=“1“]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре