Сега четете
Файненшъл Таймс" продава хотели и фабрика в Ловешко

Файненшъл Таймс" продава хотели и фабрика в Ловешко

ft logoХотели и фабрики в Ловешка област са пуснати за продажба в авторитетното издание „Файненшъл Таймс“, видя ЛП. От над 160 български имота три са от нашия регион. Обявени са два хотела в Троянския балкан и фабрика в Ловеч.

С най-висока продажна цена е хотел в Чифлика – 5,5 млн. долара (3,8 млн. евро). Името на големия туристически обект не е посочено, но публикуваната във „файненшъл Таймс“ снимка е от ресторанта на хотел „Балкан“, установи ЛП. От описанието е видно, че хотелът разполага с 59 стаи и 8 апартамента и ресторанти със 160 места.

Има спа център, турска и парна баня, финландска сауна. В хотела има голям басейн (250 кв. м), детски басейн (50 кв. м), джакузи. Паркингът се разпростира върху 1836 кв. м и е с настилка макадам. Персоналът е 50-60 човека, е посочено още в обявлението.

Курортът Чифлика е привлекателен за туристите заради минералните извори, които извират от планината с изключително мощен дебит от 3000 л/ мин. и температура 52 градуса, пише в информацията, като са изброени и заболяванията, върху които минералната вода оказва благоприятно влияние.

Другият хотел е в Шипково, цената му е 1,662 млн. долара (1,3 млн. евро). Неговото име също не е обявено, няма и публикувана снимка. В обявата се казва, че хотелът е действащ, разположен е на 7 етажа, капацитетът му е 80 легла, разпределени в 34 стаи – апартаменти, двойни и тройни стаи. Хотелът има фоайе, бар, ресторант със 70 места, плувен басейн и градина.

Площта му е 2750 кв. метра, а целият парцел е 4800 квадрата. Посочено е още, че има собствено локално отопление на твърдо гориво, но може да се ползва и електричество и слънчева енергия. Има и възможности за изграждане на спа център, фитнес зала. сауна и нощен клуб. закрит басейн и паркинг. Сред плюсовете на Шипково, обявени във „файненшъл Таймс“, са че курортът е известен с многобройните си минерални извори, красивата природа, чистия планински въздух, меката зима и прохладното лято,както и че е подходящ за лечение, релаксация, туризъм.

Вижте и

Авторитетното западно издание продава и фабрика в Ловеч, за която е посочено, че се намира в Северната индустриална зона и граничи с митницата. Сградите се разпростират върху 1524 кв. метра застроена площ, а парцелът обхваща 8000 кв. метра.

Имотът е снабден с всички комуникации. Изброени са и някои от предимствата му – на 2 км от центъра на града, подходящ за производствена дейност, възможност за разширяване и изграждане на още производствени помещения и т. н. Не е пропусната и евтината работна ръка в района. Началната цена на фабриката е 1 млн. долара.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре