Сега четете
Живот и журналистика втора ръка

Живот и журналистика втора ръка

22246_313947116015_946759_nВ какво се е превърнал животът ни днес? Живот втора ръка. Пазаруваме дрехи и обувки втора ръка, купуваме си техника – бяла и черна втора ръка, четем материали и публикации втора ръка. Не живее ли всъщност нечии друг живот?

Доходите ни не позволяват да си купуваме нови вещи и тъй като употребяваните са по-евтини посягаме към тях. Но тези вещи и не само материални неща са вече употребени от някой друг и носят неговата енергия и заряд.
Същото е и с журналистическите материали. Много лесно е с бутона на клавиатурата да цъкнеш „Copy“ и „Paste“ и да прехвърлиш даден вече готов материал в информационния сайт или фейсбука.

Друго е лично да отидеш на събитие, да присъстваш на дадена пресконференция или откриване, концерт и т.н. и да напишеш собствен материал. Там не се изискват просто две натискания на клавиатурата, а много повече.

Крайно време е журналистите да се постараят малко повече и да вложат творчество и хъс в сътворяването на даден материал, а не просто да цъкат „Copy“ „Paste“ и да претендират, че това е качествена журналистика.

Вижте и

Автор: Виктория Йосифова

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)
  • В днешно време не само животът е втора ръка ,а както е тръгнало и въздухът който дишаме ще го взимаме от тази прословута втора ръка .Но се питам знае ли някой къде е причината да стигне страната ни до тук ? Но и да знае той няма да каже защото го е страх да не изхвръкне от работното си място ,или да не му се случи нещо друго, а и защо като има други хора който си слагат ръцете в огъня за доброто на всички чакащи доброто да падне от небето .Защото при първите стачки когато народа излезе спонтанно имаше и такива господа който ни подкрепяха от терасите защото ги бе страх да застанат пред камерите драга ми приятелко но сега им е добре.С такива хора не можеш да защитаваш независимостта ,и честа на страната си ,от тъка нареченият меннте преход , защото той е много добре изпипан да съсипе икономиката ни ,и да не направи зависими от другите страни за да може някой държави да си спестят тъка наречените гранични мита ,а не забравяте че самата ни държава е на стратегически кръстопът ,и който ни владее ще има идеална връзка с изтока или запада .Това е целта за да стигнем до тук на няколко държави който искат и подстрекават тази разруха една от тях е САЩ, Турция част от и някой еврейски обстнощи който тихо и скромно си работят подмолно за своя успех .А ние надигаме врява и не искаме да разберем че те са едни и същи ,само си прехвърлят топката от ляво на дясно ,и обратно А ние сме тези избиратели който е време да кажат ,ние гласувахме за вас и искаме да си изпълните поетите обещания ,и да запазите страната и територялната и цялост защото тя е нашето национално богатство.Докато не го направим това някой ден ще се събудим чужденци в собствената си земя Виктория , и тогава ще трябва не само втора ръка дрехи да носим ,но и залака който ядем ще ни се брои .Затова приятели мислете с главите си .

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре