Сега четете
Анна Цолова кадрува в Нова телевизия

Анна Цолова кадрува в Нова телевизия

anna colovaАнна Цолова уреди брат си Стоян в Нова телевизия и от тази седмица журналистът официално е кадър на канала. Родственикът на красивата говорителка прогресира на телевизионния екран от няколко години насам, като пътят му пред камерите все е пробиван от известната му сестра. Доскоро той беше в Би Ти Ви, но само няколко месеца след прехвърлянето на сестра му в Нова, я последва, съобщаа от страниците си в. Всеки ден.
И как да не го направи, след като кака му го уреди да стане шеф на репортерите в канала. Заради високата позиция Стоян ще се разписва месечно срещу 3500 лева, докато в Би Ти Ви взимаше два пъти по-малко. Преди 5 години Цолова бе обвинена в шуробаджанащина, след като брат й изненадващо мина в редиците на Би Ти Ви, без да има телевизионен опит.

Двамата дълго време се представяха с различни имена – тя с фамилия, той с презиме, за да не лъсне веднага родствената им връзка. В канала тогава се говореше, че макар да няма нужда от нови репортери, Стоян бил назначен на добро месечно възнаграждение в медията единствено заради Цолова.

Очевидно брат и сестра Цолови не могат да живеят разделени шушукат в медийните среди, тъй като само месеци след шумния трансфер на Ани довтаса и Стоян. И както вече стана ясно, въпрос на време е старите кадри на телевизията да се разбунтуват, защото шефовете на Нова раздават големите заплати на новите лица, а за досегашните им увеличение няма.

Договорът на брата на Ани влиза в сила още тази седмица

Вижте и

Той вече е бил обявен като шеф на репортерския екип и от няколко дни напрежението в телевизията може да се реже с нож по коридорите. Стоян ще е шеф на журналисти с много по-дългогодишен опит от него, коментираха пред „Всеки ден“ от медията. Преди два дни стана ясно и друго след няколко седмици позабравената вече Ани Салич от Би Ти Ви ще седне в стола на Даниела Тренчева като водеща на централната новинарска емисия. Красивата журналистка е изместена без предупреждение, а недоволството срещу началниците в Нова расте главоломно.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре