Сега четете
Facebook празнува 10 години от създаването си

Facebook празнува 10 години от създаването си

FacebookНай-популярната световна социална мрежа отбелязва 10-ата си годишнина днес. За едно десетилетие проектът на Марк Зукърбърг, се превърна в глобална компания, свързваща над 1 милиард души и с борсова капитализация, превишаваща 150 милиарда долара.

Фейсбук е флагман на революцията в онлайн комуникацията. Уеб платформата бързо се превръща в синоним на термина социална мрежа и променя завинаги общуването между хората във виртуалната мрежа.

Президентът и основател на Фейсбук Марк Зукърбърг е един от най-младите милиардери на планетата със състояние, оценено на близо 30 милиарда долара. Преди година той взе решение за излизане на борсата, но началото беше катастрофално – за три месеца книжата на Фейсбук загубиха над половината от стойността си при излизането на борсата. Компанията обаче се съвзе, насочи се към мобилните комуникации и цената на акция достигна исторически рекорд от 61,98 долара.

Вижте и

В самата компания ще празнуват юбилея скромно без много шум и блясък. „Като всяка година ще имаме вътрешно тържество в петък следобед“, уточни говорител на калифорнийската корпорация.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре