Сега четете
С любов към… кухнята

С любов към… кухнята

Penio Ivanov1 (1)Шеф Пеньо Иванов засне фотосесия с маска за представянето на „Любов една”, в която разкрива своите съкровени емоции

Какво е общото между любовта и кулинарията и защо, когато обичаме, всички маски падат, ще разкаже в поезия един от топкулинарите на България шеф Пеньо Иванов.

 Познатият като организатор на Националния кулинарен фестивал „Пъстра трапеза” и наградите „Пазител на традициите” шеф готвач ще разкрие една малко известна страна от своя свят, представяйки първата от трите си стихосбирки, посветени на любовта – „Любов една”.

 Шеф Иванов събира приятели, почитатели, светски личности и журналисти на стилно парти този четвъртък, 6 февруари, като дрескодът на събитието е „Фантазия с маски”.

Специално за представянето, той засне и стилна фотосесия, на която позира заедно с книгата си и маска – защото, по собствените му думи, в любовта маски няма, а има искреност, доверие, благодарност и споделени емоции.

 „Аз не съм поет. Аз съм шеф готвач, но знам, че любовта е най-важната съставка на всичко, което правиш. Чувал съм много неща за любовта, но това, в което вярвам е, че тя се живее. Затова искам да я разкрия такава, каквато аз я усетих. Такава, каквато се появи в моя свят, а след това и на страниците на първата ми стихосбирка от трилогията „Любов една”, казва шеф Иванов.

Вижте и

 Книгата „Любов една” е уникална с това, че се продава заедно с диск, на който част от стихотворенията са прочетени от самия автор, на фона на специално написана и изпълнена за това музика. Гостите на партито ще могат да чуят инструменталите от „Любов една” в изпълнение на виртуозните музиканти Христина Белева (гъдулка), Костадин Генчев (кавал) и Петьо Костадинов (гайда), както и оперната певица Симона Сиванио, която записа песен по стихове на Пеньо Иванов.

За гостите ще има и изненади, осигурени от партньорите на събитието – Верига спа центрове „Виктория Спа”, „Магама”, Винпром „Логодаж”, „1 метър шоколад”, „Жу”, Мария Илиева – бижута, Театър „София”. Медиен партньор на събитието е Хайлайф.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре