Сега четете
Нека говорят: Сватба за Росен Петров

Нека говорят: Сватба за Росен Петров

f03bd445d0586f0bd4fdcea8f3527211След дълги години в несериозни връзки, предимно с балерини, бившият сценарист на Слави Трифонов бе на път да стане лика-прилика с Дългия. Росен до такава степен се бе самовглъбил, че нито една негова приятелка не бе удостоена с честта да заживее сериозно с него, а пък идеята за истинско семейство и деца изобщо не се мяркаше на хоризонта, пише днес в. Всеки ден.

По тази причина е цяло чудо как 23-годишната студентка от Шумен успя да влезе под кожата на водещия и не само да го накара да мисли за олтара. ами дори вече да планира празненството на което да почерпят приятели и роднини.

От няколко седмици Карина обикаля фризьорските салони и преглежда каталозите за булчински прически. След като в един от тях са я предупредили, че първо трябва да има рокля, по която да се определи фризурата, къдравата девойка успокоила стилистите, че тоалетът й вече е избран.

Росен е по-дискретен по темата, но въпреки това и неговите приятели са в течение на организацията. Единственото условие, което Петров поставил на булката, било церемонията да е през лятото, когато предаването му „Нека говорят“ ще е в почивка. Тя пък само това чакала, тъй като мечтата й била именно лятна сватба. Тв водещият и Карина имат сериозни отношения от близо година.

Когато първите им публични снимки лъснаха, светските хроникьори бяха категорични, че макар и със сериозна разлика във възрастта, двамата влюбени си приличат страховито на външен вид. „Нали знаете, хората с голямо его винаги избират партньор по свой образ и подобие“, заявиха още тогава зевзеците. Преди Нова година Росен сам избрал пръстен за своята любима.

Оттогава насам тя не е на себе си от щастие. Единствената въпросителна около празненството засега е дали бъдещите младоженци да съберат близките си на родното Черноморие, или да почерпят в съседна Гърция. „Самото бракосъчетание ще е в София, а след това важното е да има пясък и вода“, разкриха запознати с плановете на двойката.

Вижте и

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре