Сега четете
„Строго секретно" в търсене

„Строго секретно" в търсене

ssВ  „Строго секретно“ продължава да търси най-добрите, опитни, интелигентни, упорити и последователни сътрудници и анализатори. Пише в последното си издание медията.

Трябват ни хора, които знаят какво правим в областта на геополитиката, глобалната и регионална сигурност, геоикономикага и журналистиката.

Търсим хора с „качества на разума“, с предишен опит в журналистиката, дипломацията, политиката. Хора, които притежават качества да стигат до информацията и да могат да я интерпретират но аналитичен, логичен и независим начин.

Търсим хора, които не се влияят от критиката и могат да отстояват позиции.

Кандидатите трябва да имат добри познания в политиката, икономиката, дипломацията, сигурността, историята, географията… Шансовете ще бъдаг по-големи, ако знаете западни и славянски езици.

Умението да напишете онова, което знаете, е задължителен!

Търсим сътрудници, коиго могат да работят в сложна обстановка, които ще помагат за престижа на „Строго секретно“ в качествено и количествено отношение, които щс допринасят за утвърждаването на нашите предимства.

Вижте и

Процесът на кандидатстване – изпращане на автобиография и снимка. Харесваме красивите, предпочитаме умните. Съчетанието е идеалното решение.

Издържалите първия е  ан кандидати ще бъдат поканени на интервю със „Строго секретно“.

Изпращайте вашите данни на:  [email protected]

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре