Сега четете
Рут Колева пее на живо по BBC London

Рут Колева пее на живо по BBC London

ruthМалко преди албумът „RUTH“ да бъде издаден по света, Рут Колева получи признание от двама водещи в различни програми на британското радио BBC. Песента „Dissonant“ от новия албум на Рут се завъртя в програмата на BBC 2, в шоуто на Хюи Морган, познат на българската публика като фронтмен на Fun Lovin’ Criminals. Хюи пусна „Dissonant“ в предаването си на 18 януари, наред с песни на Арета Франклин и Джос Стоун.

Лондонската програма на BBC пък отправи покана към Рут за изпълнения на живо в предаването на култовия музикален журналист Робърт Елмс. Рут ще пее на живо в ефира на BBC London на 14 февруари, като гост в 3-часовото предаване на Елмс.

Вторият студиен албум на Рут – „RUTH“, ще бъде издаден на 20 февруари в САЩ, Европа и Азия. „RUTH“ вече беше представен у нас в края на 2013. Българските фенове на певицата ще имат възможността да я чуят и видят на живо в Sofia Live Club само два дни след световната премиера – на 22 февруари. С този концерт Рут ще представи новото си видео – към втория сингъл от албума, песента „Turn This Around“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре