Сега четете
Анна Цолова

Анна Цолова

anna colovaАнна Цолова е българска журналистка, телевизионна водеща. Родена е на 17 април 1975 г. в Плевен. Завършва Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Започва журналистическата си кариера като репортер в „Канал 3“, а след това преминава в „bTV новините“.
Работи като водещ на сутрешния блок на телевизия „bTV“ първоначално в екип с Николай Бареков. След като Бареков напуска bTV през ноември 2009 г.,

Анна Цолова води блока дълго време сама или с някой от репортерите на „bTV новините“. За кратко време ѝ партнира Димитър Павлов, който е избран за водещ на предаването от зрителите, но той поема по нов път като водещ на предаването „Комисията Павлов“. От юни 2010 г. тя си партнира с Виктор Николаев, който дълги години работи в сутрешния блок на БНТ. От началото на септември 2013 г. Анна Цолова и Виктор Николаев стават част от сутрешния блок на Нова ТВ.

Преминаването им става по скандален начин.

Вижте и

Предаването на bTV „Тази сутрин“ е спряно с обяснението, че екипът се нуждае от почивка, след като за 13 години това не се е случвало нито веднъж. Самата Ани Цолова в интервю на 7.8.2013 г. заявява, че причината за напускането им е свързана с натиск извън bTV, заради позицията им към управляващите.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре