Сега четете
Кой дърпа конците на историята?

Кой дърпа конците на историята?

dimitur_ivanov_dsИнтервю с Димитър Иванов, последният началник на Шесто главно на ДС.

Липсата на ясен патриотизъм, отговорност, желанието на всеки да се прикрие зад етикета на другия, на мнозинството. Това са причините, които биха разочаровали Стамболов в днешно време.
Бившият началник на Шесто главно на ДС се оказа пророк в предишното си участие в предаването, защото е предрекъл, че Първанов ще има много силна лидерска позиция. Той си обяснява точната прогноза с факта, че познава Първанов от 20 години.

Не е знаел, че Първанов се готви да възроди АБВ допреди 1 година, но предвид качествата, които притежава, е предположил, че ще се случи точно това в момента.

Вижте и

Иванов казва още: „Ако проблемът с Първанов в БСП вече е решен, то сега трябва да се реши проблемът със Станишев. Защото ако приемем, че Първанов има вина и отговорност – той вчера си получи дължимото на Пленума. Но сега следва въпросът: А отговорността на Станишев и на неговия екип?”
На въпрос „АБВ грешка ли е?” – Димитър Иванов категорично казва, че АБВ е грешка. Не би бил грешка, ако имаше социалдемократични възгледи.

bTV, „Тази неделя“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре