poli g

Режисьорът на видеото „One Lifetime’s Not Enough” Венелин Георгиев и Поли гледат представянето на песента
сн. Булфото

Новият мъж до поп певицата Поли Генова, с когото се появи на премиерата на 4-ти сезон на поредицата Под прикритие, вече е идентифициран. Това е операторът Томислав Михайлов. Всъщност двамата се познават отдавна. Той дори е заснел видеото към песента й Шот. На певицата й върви на гаджета – всеки път ги цели с професии, близки до нейната.

Връзката й с репортера Вернер приключи неотдавна, и местериозно остави белег в душата й. Журналистът си тръгна от дома им, докато тя беше в Музикална академия, без да й даде разяснения. Тогава певицата заяви, че й е кофти да се прибира вкъщи, където вече е празно.

Не е ясно обаче дали този белег ще се заличи с Томислав. Близки до Генова са категорични, че между тях нещата все още не са сериозни. Самата Поли пък не вдига телефона си и не дава интервюта, за да уточни какви всъщност са техните отношения, пише списание Love&Style. С оператора са на една възраст – 26 години и имат доста общи теми за разговор.

На премиерата на Под прикритие личеше, че те се чувстват добре в компанията един на друг, а усмивките не слизаха от лицата им.