Сега четете
За да успееш, е необходимо да те забележат!

За да успееш, е необходимо да те забележат!

IEC-image-640_600_8255На имиджа кампания дават началото от Интер Експо Център – София. Изложбеният комплекс реализира едни от най-мащабните и значими събития, както в града, така и в държавата изобщо.

С настоящата кампания екипът на компанията заявява своето водещо място на лидер не само в изложбения, но и в събитийния сектор и готовността си да бъде необходимия партньор на всеки бизнес.

Програмата на изложбения комплекс е разширена през последните години и със специализираните си изложби покрива почти всички стратегически сектори на икономиката. Тя включва 20 специализирани В2В изложения и над 50 конгресни изяви.

Интер Експо Център – имиджова кампания 2014

Днес, Интер Експо Център – София разполага с 6 изложбени и 7 конгресни зали, които са домакини на много международни инициативи. Непрекъснато обновяване на сградата гарантира качеството на организираните събития. Резултатът е един модерен и съобразен със съвременните изисквания изложбен комплекс в Югоизточна Европа.

Успехът е функция на добри контакти, правилни партньори и преди всичко възможността да се реализират идеи. „За да успееш, е необходимо да те забележат!“ – истина, откроила се в годините при всяка успешна кампания. Предизвикателствата са катализатор за ума и творческото мислене, а всеки бизнес има нужда от енергия, с която да генерира бъдещето си.

Вижте и

Изложенията са именно тези бизнес форуми, които дават възможност да се срещнат партньори от различни краища на света, да обменят идеи, да демонстрират своите постижения. Незаменимо за всички участници в процеса е именно преживяването на живия контакт, на реалната среща – факт, който все по-развиващата се интерактивна онлайн среда не може да замени.
Специалните събития – конференции, семинари и корпоративни форуми са най-ефективният начин за представяне на идеи пред правилната аудитория и за намиране на съмишленици и последователи. Горди сме, че Интер Експо Център – София е мястото, където тези цели стават реалност. Екипът ни е партньорът, който застава до всеки изложител, клиент и приятел и във всяка стъпка помага да се намерят правилните посоки и решения.

„Да покажеш предимствата на бизнеса си е от стратегическо значение за всеки бранш! Здравеопазване, хранително-вкусовата индустрия, хотелско и ресторантьорско оборудване, машиностроене и автоматизация; образование, комуникации и реклама; логистика, сигурност, строителство и обзавеждане; воден мениджмънт – това са различните сфери, в които ние сме фактор за бизнеса. Изложенията са необходима стратегическа стъпка, партньор на браншовите организации, медиатор в отношенията между различните компании и презентатор на нови идеи.“ – споделя г-н Ивайло Иванов, управител на Агенция Булгарреклама

Започваме една много силна година. Мястото, където се случват различни по мащабност и по вид събития. Център на ентусиазъм, инициативност и професионализъм! Потърсете вашето събитие в програмата ни и регистрирайте участие, обадете ни се и споделете идеята си, а ние ще потърсим пътя, по който да я осъществим заедно!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре