IEC-image-640_600_8255На имиджа кампания дават началото от Интер Експо Център – София. Изложбеният комплекс реализира едни от най-мащабните и значими събития, както в града, така и в държавата изобщо.

С настоящата кампания екипът на компанията заявява своето водещо място на лидер не само в изложбения, но и в събитийния сектор и готовността си да бъде необходимия партньор на всеки бизнес.

Програмата на изложбения комплекс е разширена през последните години и със специализираните си изложби покрива почти всички стратегически сектори на икономиката. Тя включва 20 специализирани В2В изложения и над 50 конгресни изяви.

Интер Експо Център – имиджова кампания 2014

Днес, Интер Експо Център – София разполага с 6 изложбени и 7 конгресни зали, които са домакини на много международни инициативи. Непрекъснато обновяване на сградата гарантира качеството на организираните събития. Резултатът е един модерен и съобразен със съвременните изисквания изложбен комплекс в Югоизточна Европа.

Успехът е функция на добри контакти, правилни партньори и преди всичко възможността да се реализират идеи. „За да успееш, е необходимо да те забележат!“ – истина, откроила се в годините при всяка успешна кампания. Предизвикателствата са катализатор за ума и творческото мислене, а всеки бизнес има нужда от енергия, с която да генерира бъдещето си.

Изложенията са именно тези бизнес форуми, които дават възможност да се срещнат партньори от различни краища на света, да обменят идеи, да демонстрират своите постижения. Незаменимо за всички участници в процеса е именно преживяването на живия контакт, на реалната среща – факт, който все по-развиващата се интерактивна онлайн среда не може да замени.
Специалните събития – конференции, семинари и корпоративни форуми са най-ефективният начин за представяне на идеи пред правилната аудитория и за намиране на съмишленици и последователи. Горди сме, че Интер Експо Център – София е мястото, където тези цели стават реалност. Екипът ни е партньорът, който застава до всеки изложител, клиент и приятел и във всяка стъпка помага да се намерят правилните посоки и решения.

„Да покажеш предимствата на бизнеса си е от стратегическо значение за всеки бранш! Здравеопазване, хранително-вкусовата индустрия, хотелско и ресторантьорско оборудване, машиностроене и автоматизация; образование, комуникации и реклама; логистика, сигурност, строителство и обзавеждане; воден мениджмънт – това са различните сфери, в които ние сме фактор за бизнеса. Изложенията са необходима стратегическа стъпка, партньор на браншовите организации, медиатор в отношенията между различните компании и презентатор на нови идеи.“ – споделя г-н Ивайло Иванов, управител на Агенция Булгарреклама

Започваме една много силна година. Мястото, където се случват различни по мащабност и по вид събития. Център на ентусиазъм, инициативност и професионализъм! Потърсете вашето събитие в програмата ни и регистрирайте участие, обадете ни се и споделете идеята си, а ние ще потърсим пътя, по който да я осъществим заедно!