paleykovЗа отношението си към селфито пише в новия си блог, фоторепортерът на Булфото и фотожурналист на свободна практика Георги Палейков.

Ако някой случайно е попаднал тук и не ме познава-аз съм Жоро. Който пък ме познава…много се радвам че отново се срещаме.

Фотограф съм и снимам това което искам и когато искам. На запад му викат FREELANCE PHOTOGRAPHER. Предпочитам репортажната фотография, не си падам по аранжирани изкуствени сцени, но когато се налага и това правя. Снимам и сватби, корпоративни събития и т.н. Предпочитам обаче-спорт, екшън, протести, побоища. Ама нали затова го правя този блог-да разказвам.
Често приятели ме питат-как може да се навирам в опасни ситуации заради едната снимка. Ами ето така-може. Винаги имам едно наум, но се е случвало да отнеса камък, бутилка или полицейска палка.

За мен например много по-опасно и по-тъпо е да се завреш в някой чалга вертеп и да въртиш задник качен върху масата. Като нищо можеш да паднеш и да се нарежеш задника на бутилка от Чивас. Ама гледам често го правят хората и аз не им се учудвам. Всеки прави това което може или което е модерно.
Така и аз. Последните десетина години е модерно да си имаш блог. Аха да си направя и все зарязвам започнатото. Нито мога да п