BollywoodВ края на април Боливуд ще започне снимките на мащабна продукция по родното ни Черноморие, съобщи търговското ни аташе в посолството ни в Индия Стефан Йонков. Във филма ще участват двете големи звезди Акшай Кумар и Наргис Факри. Сценарият е готов, а скоро представители на снимачния екип ще бъдат у нас, за да изберат най-красивите места.

Идеята за реализацията на филма е на “Албена” АД, която чрез хитовата лента има желание да привлече повече индийци да почиват в страната ни. Миналата година Албена се представи за първи път на най-голямото туристическо изложение в Делхи – SATTE. Предстоящото издание е от 29 до 31 януари 2014 г. и в него ще участват общо 5 родни компании, включително и “Албена” АД.albena_ad

Щандът тази година е специално изграден, а в резултат на миналогодишното участие на българските фирми за първи път бяха реализирани туристически групи от Индия – общо 150 души. Индийски туроператори също посетиха България и на място се запознаха с красивата ни страна.

За нас е много важно партньорството ни с компании като Албена, която на място ще проведе множество срещи с местни туроператори. На път сме да организираме сериозен филмов проект с участието на две големи индийски звезди. Очаквам това да бъде голяма реклама за България и много индийци с възможности да посетят страната ни”, заяви Стефан Йонков.

На Албена й предстоят участия в туристически изложения в Германия и България през февруари, както и в Украйна, Германия, Румъния и Русия през март.