Сега четете
Раздор между Лора Крумова и Генка Шикерова

Раздор между Лора Крумова и Генка Шикерова

Може ли едно дете, появило се на бял свят преди седмица, да скара две зрели жени? Може. Появана на малката Калина и необходимостта от количка за разходките й сериозно разклатили многогодишното приятелство между Генка, Галя и Лора.

Първоначално Шикерова обещала возилото за детето на Лора, но после пренасочила предложението си към Щърбева. Това вбесило Крумова и тя се оттеглила от приятелските си срещи с оставалите две телевизионерки.

Дали още хормонално не се е балансирала или просто не е могла да преживее, че шикерова е предпочела бебето Калина пред бебето Явор, можем само да гадаем. Факт е, че тройката вече не е така сплотена, както преди бурята с количката.

Междувременно  в „Всеки ден“.  тиражира информация, за  журналистката, която наскоро стана родителка, в която се твърди, че Лора Крумова е в тежък конфликт с майка си, която е прокудила родителката от собствения и дом.

В момента възрастната жена ближела рани заради чепатия харатер на щерка си.

Конфликтът между двете настъпил заради възпитанието на невръстното отроче на Лора. Водещата първоначално повикала майка си да й помага за отглеждането на бебето. Дори имала намерение след някой и друг месец да се върне на екран, а пеленачето да бъде поето изцяло от нейната майка.

Плановете обаче се провалили след гръмовен скандал, при който Крумова набедила родителката си, че е некомпетентна в дундуркането на деца и едва ли не застрашава живота на бебето й. Бабата не го повивала правилно, притопляла го с прекалено пелени, вследствие на което новороденото пипнало грипен вирус.

„На Лора нещо й става, дано успокои малко топката, защото иначе ще се изпокара с цялото си семейство“, обобщават ситуацията нейни близки.

Вижте и

По информация на Lifestyle.bg и В. Всеки ден

Лора Крумова. Снимка: архив, Булфото

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре