Сега четете
Павел Станчев: Напусналите bTV, ще съжаляват

Павел Станчев: Напусналите bTV, ще съжаляват

До 1 февруари новият шеф на телевизията все още ще е служител на гръцката „Антенна груп“

Ани Цолова, Виктор Николаев и Ани Салич ще съжаляват, че са напуснали bTV. Това заяви категорично новият изпълнителен директор на телевизията Павел Станчев в интервю за „24 часа“. „До няколко седмици тези, които са взели подобно решение, ще съжаляват. Ще направя всичко възможно да бъдем привлекателно място за талантливите хора, където да ги задържим“, казва Станчев.
Новият шеф на bTV, който зае мястото на дясната ръка на медийния бос Краси Гергов в телевизията – Вики Политова твърди, че с него са в добри отношения. „Гергов е миноритарен партньор на СМЕ. Видях се с него и се радвам, че той също ме подкрепи. Познавам го от 20 години, били сме конкуренти, но винаги сме имали взаимен респект. Той е направил много за българския медиен и рекламен пазар“, обяснява Павел Станчев.

Станчев обаче не се ангажира, че ще върне в телевизията добрия си приятел Магардич Халваджиян, който напусна със скандал през април 2012 г. „От 1 февруари съм в екипа на bTV и нищо, че съм капитан, аз съм екипен играч. Има много талантливи и способни продуценти в България, Маги е един от тях и с него сме правили супернеща. Но и в момента в bTV има много талантливи хора като „Дрийм тийм“, Слави, „Паприка латино“. Бъдещето ще покаже дали някой друг продуцент ще се появи тук“, обяснява Станчев.

До 1 февруари Павел Станчев все още ще е служител на гръцката „Антенна груп“. В компанията той е съветник по инвестициите към борда на директорите.

Вижте и

Павел СтанчевТой обаче твърди, че няма никаква връзка между назначението му в bTV и евентуалния интерес на „Антенна“ към телевизията. „Аз съм назначен от СМЕ и фактът, че сегашния ми работодател е „Антенна“, няма нищо общо с никакви планове за покупка и продажба на bTV“, отсича Станчев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре