Сега четете
Люба Кулезич: Няма да бъда пречупена от грозна манипулация

Люба Кулезич: Няма да бъда пречупена от грозна манипулация

Люба Кулезич за sms-ите с Бойко Борисов, следенето и подслушването. Това е омерзителен компромат. Удря по моята репутация като журналист. Той е опит да бъда пречупена и да ми се затвори устата. Ако може. И да бъда квалифицирана като прислуга на бившите управляващи. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България” журналистката и тв водеща Люба Кулезич. Това е удар и по Нова телевизия, категорична бе тя.

Това е тежка и грозна манипулация, каза още Кулезич и уточни, че показаните съобщения между нея и някои политици, са на кирилица, а над 90% от нейните лични sms-и са писани на латиница. Имам разменени телефонни обаждания и есемеси с хора от всички политически партии. Аз общувам с хора, които са съдени, с бивши затворници, с настоящи затворници. Общувам с магистрати. Защото съм журналист, обясни Кулезич и допълни, че има и много срещи с различни хора, тъй като прави предварителни разговори с поканени да гостуват в предаването й.

Ако аз съм обект на незаконно подслушване, това означава нещо наистина ужасно, възмути се Люба Кулезич. Тя бе категорична, че ще сезира прокуратурата, че спрямо нея се прилага подслушване и се разпространява невярна информация. Припомняме, че броени дни след като водещата на „На светло” Люба Кулезич осъди на Алексей Петров Кристина Патрашкова на 18 000 лева за обида и клевета, вестник „Галерия” публикува SMS-и, които според изданието са истински, разменени между журналистката и Бойко Борисов, Цветан Цветанов, както и шефа на Специализираната прокуратура Светлозар Костов, като е използван номер на чуждестранен оператор.

Според изданието Нова тв се е забъркала в шпионски скандал, а основното занимание на Люба Кулезич, когато не е на екран или на операционната маса за поредната пластична интервенция, билода пише съобщения на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Според вестника Кулезич получавала секретна информация за планирани действия на прокуратурата и за смени по високите етажи на МВР преди те да са се състояли.

Вижте и

От Нова телевизия „Здравей, България” 23.01.2013

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре