Сега четете
Слави Трифонов на война с Любо Нейков

Слави Трифонов на война с Любо Нейков

Слави Трифонов започна нова война срещу бившия си приятел Любо Нейков.
След постъпването на Павел Станчев като изпълнителен директор на БТВ Дългия вече плува в свои води.
Двамата със Станчев са приятели от години. Именно Павел Станчев е човекът, който трансферира за кратко Слави в Нова телевизия. Въпреки че бе всяка вечер на екран с „Шоуто на Слави“ по БТВ, Дългия продуцира предаването „Пей с мен“ в конкурентната медия. Музикалното предаване претърпя пълен провал, но двамата запазиха приятелски отношения.
Още през 2010 година се появи слух, че Павел Станчев ще поеме медията, а Слави ще получи още ефирно време.
Три години по-късно Слави веднага поискал от новото ръководство на медията да свали от екран предаването на Любо Нейков „Голата истина“ заради нисък рейтинг, обсъждат в телевизията.
Трифонов се дразни на изявите на бившия си подчинен още от самия старт на комедийното предаване. То започва веднага след „Шоуто на Слави“. Това дава възможност на Дългия често да влиза във времето му.
„Ще се видим някъде след Слави“ се превърна в любимата реплика на Любо Нейков към зрителите. Шоуто тръгна с приличен рейтинг, но така и не успя да набере скорост. То разчита основно да го гледат хора, оставили телевизорите си включени след предаването на Дългия. Колкото по-късно е това, толкова повече намаляват те. Дългия нямал никакво намерение да помага на Нейков в битката му за рейтинг. Слави така и не може да му прости, че напусна предаването и от просто актьор на заплата в неговото шоу се превърна в продуцент и негов конкурент.

[spider_facebook id=“1″]

sltrlbnkv

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре