favicon Любословие.БГ / luboslovie.bg/ Медия за медииfb_button
Email: editors@luboslovie.bg, luboslovie.bg@gmail.com, pr@luboslovie.bg

A.Velchev.Nola.7 Андрей Велчев,  Собственик и главен редактор на Любословие.bg. Доктор по научна специалност: 05.11.02 – Политология (Публична администрация) с тема на дисертационния труд:   Комуникации в процеса на политиките (Изграждане на обществена съпричастност при стратегически публично-частни партньорства). Андрей Велчев е магистър по Политически мениджмънт и публични политики и магистър по Масови комуникации в Нов български университет. Автор е на множество публикации и интервюта, посветени на проблемите на комуникациите, журналистиката, маркетинга и политическите комуникации. Член е на Българското дружество за връзки с обществеността, Съюза на българските журналисти и International Federation of Journalists (IFJ)

Прескарта №: 00001 Валидна до: 03.04.2023г.

Телефон: +359 899717147

andrey@luboslovie.bg
Social-Mediahttps://www.facebook.com/andrey.velchevhttps://twitter.com/andrey_velchevlinkedin.com/in/andrey-velchev-phd-07194341/youtube.com

 

BojanK_1  Боян Кутевски – Контент Мениджър. Доктор по Политология, водещ експерт по връзки с обществеността и маркетинг. Много студенти го познават като преподавател в Софийския Университет, Нов български университет и Датския колеж в София. Редом с преподаването д-р Кутевски поддържа и интересна рубрика в сайта

Прескарта №: 00002 Валидна до: 03.04.2023г.

. e-mail: Koutevski@luboslovie.bg 

Момчил ДИмитров
Момчил Димитров –  Зам. главен редактор. Има висше образование по Публична администрация от Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) и Магистратура по стопанско управление от Стопанския факултет на Техническия университет – София. Завършил е средното си образование в елитното 51 средно училище „Елисавета Багряна“- София с профил “Графика”. Над 10 години се занимава активно с политика. Автор е на  сценарии за американския пазар, регистрирани в Американския конгрес –  U.S. Copyright Officehttps www.copyright.gov.
Прескарта №: 00003 Валидна до: 03.04.2023г.
e-mail: momchil@luboslovie.bg 
IS
Иво Стойков, ИТ Директор, Автор на собствена рубрика.  Експерт с 18 години опит, като ръководител на ИТ и бизнес проекти, ръководител на екипи по софтуерна поддръжка, бизнес консултант и аналитик, системен интегратор и архитект, мениджър „Човешки ресурси“, експерт по управление на търгове и тръжна документация в сферата на ИТ поръчките. Експерт по информационна сигурност, дигитална трансформация на бизнеса и GDPR.
Прескарта №: 000028 Валидна до: 03.04.2023г.
e-mail: ivo@luboslovie.bg 
mdechev  Мирослав Дечев – Зам. главен редактор и кореспондент за Велико Търново. Журналист, говорител, репортер, телевизионен водещ в Телевизия “Видеосат”, Велико Търново. На 34 години, работи като журналист почти 10 години. Започнал като радиоводещ, сетне продължава в онлайн вестник и телевизия. Завършил е ФЖМК при СУ “Св. Климет Охридски” журналистика, профил печатни медии.

Прескарта №: 00004 Валидна до: 03.04.2023г.

 

e-mail: miro@luboslovie.bg

nina dinkova
Нина Динкова –  Старши редактор, Автор, Репортер, фотограф, колумнист.  Има висше образование по икономика, работила е като маркетинг експерт. С дългогодишен опит в  рекламата и рекламни агенции. Експерт по маркетинг и онлайн репутация, електронна търговия.
Прескарта №: 00022 Валидна до: 03.04.2023г.
e-mail: nina@luboslovie.bg
1526613_485240388256034_1014452686_n
Георги Велев –  Старши редактор
ктор  Роден в София на 25 Март 1985. Зам. главен редактор на сайта 3e-news.net от август 2013 г.
Завършил Икономическа журналистика в Университет за национално и световно стопанство София през 2008 г.
Медии: 3e-news.net от август 2013 г., в. „Класа”,  Енергиен репортер,  пише новини за сектор: Икономика и  енергетика.
Прескарта №: 00006 Валидна до: 03.04.2023г.
e-mail: velev@luboslovie.bg 

 

изтеглен файл (18)  Тодор Стефанов- Старши репортар и редактор Роден е на 9 февруари 1998 г. в град София, България.Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина.  още ...

E- mail: stefanovt98@gmail.com

Прескарта №: 00035 Валидна до: 03.04.2023г.

maria doneva  Мария Донева Старши редактор, Автор, Кореспондент за Варна Маркетинг и ПР консултант, икономист. Дългогодишен опит в областта на връзките с обществеността и маркетинга в различни сектори като туризъм, инвестиции, публична администрация, политика, култура и шоу бизнес. Съосновател и бивш гл.редактор на новинарския сайт novavarna.net. Има опит в управлението на европейски проекти. Лектор на семинари по публична комуникация и национални и международни конферентни събития. Участвала в ПР кампании в Русия и Дубай в областта на инвестициите в недвижими имоти.

Прескарта №: 00008 Валидна до: 03.04.2023г.

 

e-mail: maria@luboslovie.bg 
penchev

Христо Пенчев.Автор н рубрика. Като основател и собственик на UAC Management – музикална мениджмънт компания, установена в Англия, автор, предприемач и филантроп, Христо Пенчев е професионалист с дългогодишен опит в музикалната индустрия, изграден в процеса на продължителна и успешна активност и колаборация с високо профилирани фигури от развлекателния бизнес. Експертизата на Христо Пенчев специализира в сферите на развиването на талант, традиционен и дигитален маркетинг, брандиране, организационно структуриране, стратегизиране на кариера, таргетиране на аудитория и монетизация в процеса на еволюиране и усъвършенстване на качествата и профила на един артист в постоянно променящия се облик на музикалната индустрия.а.

Прескарта №: 00033 Валидна до: 03.04.2023г.

e-mail: hrisro@luboslovie.bg


милен иванов
Милен Мирчев Иванов, Старши редактор, автор на рубрика “Сигурност”. Той е доцент в катедра „Наказателно правни науки и сигурност“ на Юридическия факултет в Русенски университет „Ангел Кънчев“. Завършил е през 1994 г. Висшето военно общовойсково училище „Васил Левски“, гр. В. Търново със специалност „Войсково разузнаване“. Защитил е докторска дисертация на тема „Информационно-психологически операции на контраразузнаването“, а след това спечелва конкурс за доцент по дисциплините „Теория на разузнаването“, Теория на контраразузнаването“ и „Кризисно управление“. Хоноруван лектор в Института по публична администрация към Министерски съвет, Военна академия „Г. С. Раковски“, УНСС, Пловдивски университет “Паисий Хилендарски” и Професионален колеж по охрана и сигурност “Св. Георги Победоносец“. Автор е на монографии, студии и учебници в сферата на националната и корпоративната сигурност.
e-mail: milen@luboslovie.bg 
Прескарта №: 00010 Валидна до: 03.04.2023г.
prof. Marinov

Александър Маринов – Автор,  Политически анализатор.  От 2005 г. е доцент, а от 2016 г. – професор в катедра „Публична администрация” на Философския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски”, от 2009 г. – доцент, от 2017 г. – професор в катедра „Политически науки” на Пловдивския университет „П. Хилендарски”. От 2008 до 2014 г. е член на Постоянната комисия по социални и правни науки и национална сигурност към Агенцията за акредитация. Автор на четири авторски монографии, 4 колективни монографии и над 70 студии и статии. Член на редакционни съвети на четири научни периодични издания.

Прескарта №: 00011 Валидна до: 03.04.2023г.
0000076755-article
Петкан Илиев, журналист, автор на рубрика е завършил  макроикономика в УНСС – София. Има квалификационен курс по икономически анализи на селскостопански проекти, обслужване на проекти и образователни програми в Минесота – Минеаполис, САЩ. Специализирал е “Международна задлъжнялост” в Полша. Бивш зам. Главен редактор на сп. ЛИДЕР. Автор на над 250 публикации в областта на антимонополната политика и защита на конкуренцията в условията на преходните икономики, теория и методология на макроикономическия анализ, икономическата цена на корупцията и др. Главен  асистент д-р по икономикс в Университет за национално и световно стопанство.

Прескарта №: 00030 Валидна до: 03.04.2023г.

mail: petkan@luboslovie.bg 

Димитър Димитров

 Димитър Димитров, Автор на рубрика.  През 1984 г. завършва Висшия институт за физическа култура и спорт (ВИФ) с дипломна работа на тема: „Изследване на комплекси от упражнения за динамично обучение по тенис“. Специализира в Русия през 1986 и в САЩ през 1997г. Член на Европейската aсоциация за спортен мениджмънт.Започва кариерата си като тенис инструктор през 1981 г.И до днес е преминал през всички нива на треньорската професия.През 1994-1997 г. работи като личен треньор на водещи дипломати от чуждестранните мисии в България. В момента негови ученици учат и играят тенис в престижни колежи и университети в Европа и Америка. Работил е като главен национален треньор на Иордания (1999-2000г.) и е извел сборния отбор по тенис на тази страна до призово място в Общоарабските олимпийски игри. Награден е лично от краля на Йордания с медал за особени заслуги в спорта. още

Прескарта №: 00034 Валидна до: 03.04.2023г.

e-mail: dimitrov@luboslovie.bg
валадислав димитров Владислав Димитров, старши редактор, съучредител на на сайта Luboslovie.bg. Бакалавър по Масови комуникации – журналистика в Нов Български университет. Започва своята журналистическа кариера като репортер и редактор в онлайн изданията Diploma.bg и Kafene.bg на Аз-Медиа, която по това време е част от ABC Design & Communication Group.e-

mail: vdimitrov@luboslovie.bg

Прескарта №: 00020 Валидна до: 03.04.2023г.

 

последвай-ме-ГОЛЕМИ-БУКВИ1 Аспарух Аспарухов- aвтор на рубрика, роден съм на 31 октомври 1969 година.  Целият си съзнателен живот е прекарал в град Божурище. .  В годните е бил председател и член на редица организации от различни сфери. В момента е председател на сдружение „Заедно за община Божурище“, Спортен клуб  „Божурище“ и на клуб „Лидер“ към Нов български университет. В периода 2007-2015г.  кмет на община Божурище. От 2015г. е общински съветник в община Божурище. В свободното си време се занимава със спорт и отглеждане на ловни кучета. 

mail:  asparuh@luboslovie.bg

Прескарта №: 00035 Валидна до: 03.04.2023г.

ines_subashka (1) Инес Субашка, журнавист, автор на рубрика в Любословие.БГ и на шест книгиОтвъд волята. Смисълът да продължиш, Методът IFS: Изкуството да тренираш,В кухнята с Инес: 55 любими здравословни рецепти,В кухнята с Инес Ч.2: 55 здравословни рецепти, #КажиНенаГлада. Възстанови метаболизма от диети, Генът IFS. Визия за здраве. Тя поддържа сайта inspiredfitstrong.com/bg. Тя е още и бивш професионален атлет, и кондиционен треньор, но най-вече е вдъхновение за нас. 

Прескарта №: 00027 Валидна до: 03.04.2023г.

Електронен адрес: ifs@inspiredfitstrong.com
+359 877 963 124

весела василева Весела Василева, автор, редактор –  завършила висше образование в сферата на връзки с обществеността и реклама в Нов български университет. Отдадена на работа с млади хора в сферата на неформалното образавание. Координатор на младежки международни проекти в неправителствения сектор. С интерес към източните езици и култури.

Прескарта №: 00021 Валидна до: 03.04.2023г.

Божидар Цветков Божидар Цветков, автор, журналист, педагог, докторант в катедра „Теория на възпитанието“ на СУ „Св. Климент Охридски“.  Той е Председател на Български младежки форум, дългогодишен експерт в сферата на младежката работа и неформалното образование. Прекрасен ментор на предизвикателството „Младежка зона“ в която обучава безплатно млади хора за бъдещата им професия. автор теми свързани с феномена „свободно време“ и възможностите за целесъобразното му оползотворяване в контекста на европейската програма „Младежта в действие“.

Прескарта №: 00025 Валидна до: 03.04.2023г.

Електронен адрес: boz@abv.bg.

106115030_277613800348303_6523675137230285765_n Костадин Петков, фотограф и автор. Той е на 30 години. Роден e в град Пловдив, но живеe в град София.  Завършил е фотография в Софт уни и от години снима активно. Автор е на роман ” Порой познавам самотата ти “. Предстой издаване на първата му художествена фотографска история.  Фотожурналист  Любословие от юни 2020, което намира за ново и интересно предизвикателство.

Прескарта №: 00031 Валидна до: 03.04.2023г.

Електронен адрес: 

163432_141930389195277_3872962_n

Десислава Димитрова – Редактор, Кореспондент. Партньор на Любословие.БГ за Велико Търново. Журналист, фотограф, Велико Търново. Работи като журналист почти 10 години. Завършила е ФЖМК при СУ “Св. Климет Охридски” Връзки с общесвеността. Родена във Велико Търново.

e-mail: desislava@luboslovie.bg
IMG-bc84721c92904f6672ff1c11b43ae31d-V

Максим Момчилов, автор на ЛюбословиеБГ, кореспондент. Той е гл.редактор на вестник „Слънчев бряг прес”. Завършва Философския факултет на Софийския университет “Св.Климент Охридски”.По време на следването си 1975-1979 се е дипломирал и във факултета за подготовка на лектори в същия университет със специалност ”Философия и социология”.През 1990-1991 специализира “Периодичен печат” във Факултета по журналистика и масови комуникации. още …

Прескарта №: 00026 Валидна до: 03.04.2023г.

e-mail: sunnypress@abv.bg
ileana Илеана Стоянова, Автор Литература, Изкуство, Култура в Любословие.БГ е от знатните възрожденски родове на Добри Чинтулов и Сава Доброплодни. Има висше образование по икономика, работила е като научен сътрудник; като директор маркетинг и реклама в частна фирма, а през последните 20 години – като икономически журналист в различни столични вестници. Председател е на дружество в Съюза на българските журналисти. Член на Съюза на българските писатели. Живее и работи в София.
e-mail: ileana@luboslovie.bg

11072500_10200344764019709_61555000_n Жени Духовникова – Фотограф- Тя е на 30 г. Ината я води за носа,но това е от зодията. Обича приятелите си,но най вече обожава майка си. От малка се занимава с велосипеди,които са и голямата страст. Мечтае за собсвен бизнес, предлагайки на хората чист въздух, и жовот на две колела. Тя е фоторедактор и автор в Любословие – Спорт, Здраве, Култура, Начин на живот…

Прескарта №: 00025 Валидна до: 03.04.2023г.

e-mail:jeni@luboslovie.bg

 

petya Петя Велева – Журналист, редактор – Тя е на на 33г.  Журналист с добър опит. Автор на множество статии в сайта Инфообзор с мото – “Бъди информиран, информирай”. Завършила висшето си образование в Софийския университет из дебрите на точните науки като биология и химия. От 2015 г. задава посоката на движение на „Инфообзор“ от поста си на главен редактор. Здравословният начин на живот също е водещ за нея и публикациите ѝ. Преследва целите си с желание и хъс за победа.

Прескарта №: 00007 Валидна до: 03.04.2023г.

e-mail: pepidimova@abv.bg

 

Божидар Крапчев Божидар Крапчев – Автор, политически наблюдател, анализатор и коментатор. Племенник на изтъкнатия български журналист, общественик и революционер- Данаил Крапчев. Още от Божидар Крапчев в първото му интервю за „Любословие“.
e-mail: bojidar@luboslovie.bg

734516_10151427435639404_1734311823_n Милена Моллова, Автор, Репортер, колумнист. Тя е на 29 години. Маркетинг мениджър по настоящем и мечтател на 24-часов работен ден. Завършила е изкуствознание и графичен дизайн в НБУ. С дъбоко отношение и вълнение към изкуството, литературата и горд собственик на линия бижута. С чест и обич – пишеща за Любословие.БГ facebook профил
e-mail: milena@luboslovie.bg

Автори на рубрики:

Георги Първанов ЧР

 Рубрика  Управление и развитието на човешките ресурси “
Първо издание 04 юни 2020
георги първанов hr Георги К. Първанов, член на УС на Българската асоциация за управление на хора и управляващ директор в CTeam. Той за себе си: Сериен предприемач в HR сферата. Опит в създаване, успешно продаване и MBO. Силата ми е да събирам по-умни и по-знаещи от мен екипи, които работят успешно заедно, със силна фирмена култура. Чета много, обичам да пътувам. Имам 3 деца, любима жена и голдън ритрийвър.
e-mail: george.parvanov@cteam.bg

 

Screenshot (26)

 Рубрика  Топ новините с коментар – първо изнадание 27 юни 2020 г.
boris varedv Борис Стефанов Вардев е Политическият анализатор, журналист български политик, пряк потомък на хаджи Никола Вардев, който през 50-е години на 19 век, заедно със Стоян Табаков, открива първата книжарница в град София на Златарската чаршия.  Учредява през 2003 година заедно с група известни културни дейци от град Самоков и млади ентусиасти народно читалище „Младост“ – гр. Самоков, член на настоятелството на същото. Секретар е на клуб „Един Завет“ към Съюза на царските офицери и родолюбивото запасно войнство до 2009 година. Още за него 
e-mail: vardev@luboslovie.bg

Журналистите нямат правно основание да не се легитимират чрез представяне на прескарта. Еко как излегажда нашата:

Presscards-01

Back_Black_for ALL-01 (1)