Сега четете
Как Инес мина отвъд волята и продължи със словото…

Как Инес мина отвъд волята и продължи със словото…

20200609_160015

„Отвъд волята: Смисълът да продължиш“ е пътешествие из дълбините на живота и човешката психика – мястото, където се срещаме с най-големите си страхове само за да осъзнаем, че в нас е скрит безкраен потенциал да търсим, преодоляваме, откриваме и постигаме. Така звучат първите думи от представянето на книгата, която вече втора седмицае  на пазара.

„Отвъд волята: Смисълът да продължиш“ е огледало, в което можеш да се взреш задълбочено в живота. Огледало, което те кара да съпреживееш емоциите, които всяка една история носи, да си задаваш въпроси, а после да намираш отговорите, които така неистово търсиш в живота си.

„Отвъд волята: Смисълът да продължиш“ е книга, за която се вълнувах заедно с автора, Инес, която познавам от поне 15 години. Да- 15. Плувахме заедно. Тя дойде на басейна и показа на нас плувците, какво значи воля, желание и печелене на уважение. Тя го спeчели. Не само на мен, но и канонадата от топ плувци на басейн „Спартак“ и плувен клуб „Левски’. Така прави и с читателите. Печели ги страница по страница и книга след книга.

„Отвъд волята: Смисълът да продължиш“ е книга за всичко онова, което дели човекът, който сме днес, от човека, в който имаме потенциал да се превърнем. Заедно с нея като мотоватор и личен пример можем доста повече от колкото си мислим.  „Отвъд волята: Смисълът да продължиш“ е книга за болката, преродена в мъдрост и вдъхновение да продължиш.

Ако се предадем, няма да стане по-добре. Но ако се предадем в ръцете и – ще усетим колко трудно е да се напише тази книга и всеки ред от нея. С колко болка излиза всеки абзац. И колко хубаво е накрая. Когато имаме положителен пример. Едно време с нея четяхме еднакви книги. Сега по техен модел, но с наш почерк пишем собствени.

Задъжително прочетете таци книта. За мен тя е мното. Ще издам след време колко точно.  А можете да си я купите оттук. https://store.inspiredfitstrong.com/bg/product/otvud-voljata-smislut-da-produlzhish/

Разчитайте да ви сподели вдъхновението, от което имате пужда повече от колкото първо кафе сутрнн. И не забравяйте – Инес е и наш автор, мотиватор, колега и най-вече приятел. А двама е по-лесно, нали?

ВИДЕО КЪМ ПРЕМИЕРАТА НА КНИГА:

Вижте и

ИНТЕВРЮТО С ИНЕС :

 

ines_subashka (1) Инес Субашка, журналист, автор на рубрика в Любословие.БГ и на шест книгиОтвъд волята. Смисълът да продължиш, Методът IFS: Изкуството да тренираш,В кухнята с Инес: 55 любими здравословни рецепти,В кухнята с Инес Ч.2: 55 здравословни рецепти, #КажиНенаГлада. Възстанови метаболизма от диети, Генът IFS. Визия за здраве. Тя поддържа сайта inspiredfitstrong.com/bg. Тя е още и бивш професионален атлет, и кондиционен треньор, но най-вече е вдъхновение за нас. Прескарта №: 00027 Валидна до: 03.04.2023г.

Електронен адрес: [email protected]
+359 877 963 124

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре