Сега четете
Несрин Сюлейманова отново е шампион на ДЛП по борба в Г. Оряховица

Несрин Сюлейманова отново е шампион на ДЛП по борба в Г. Оряховица

Състезателката на СК „Етър-Виктори 2011” Несрин Сюлейманова спечели златото на Държавното лично първенство за момичета в Горна Оряховица. Тя се бори в категория до 50 кг., в която общо участваха 10 момичета. Несрин е възпитаничка на Спортното училище „Георги Живков” във Велико Търново и за втора поредна година завоюва златото на ДЛП в Горна Оряховица.nesrin2

Въпреки, че получи контузия в крака две седмици преди състезанието, тя не се отказа и смело продължи с борбите. Клубът на треньора Николай Викторов участва в първенството с две състезателки. За първи път на тепиха излезе Симона Христова, която се бори в категория до 46 кг., в която мериха сили още 12 момичета.

В срещата за 3-5-то място тя падна от съперничка от Варна и така се нареди 5-та. Симона тренира в СК „Етър-Виктори 2011” от месец септември и за толкова кратък период показва много добра подготовка, коментира няйният треньор. Състезанието се проведе в спорната зала „Никола Петров” на 15-ти февруари. Само за месец отборът на Николай Викторов се окичи с 4 медала от Държавни първенства през зимния сезон.

Вижте и

Автор: Мирослав Дечев

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре