Сега четете
Транссексуална влогърка става водеща на „Евровизия”

Транссексуална влогърка става водеща на „Евровизия”

ай-популярната нидерландска интернет звезда Ники де Йегер ще бъде водеща на 65-тото издание на „Евровизия” във всички онлайн платформи на конкурса, пишат в официалния сайт на музикалното състезание.

Ники де Йегер, по-популярна сред феновете си като NikkieTutorials (както е и името на нейния канал в Youtube), се превръща в едно от лицата на формата, който тази година ще се проведе в Ротердам, Нидерландия.

Ники е една от най-популярните бюти влогърки в уеб пространството с над 13 млн. абоната в своя канал за споделяне на видео съдържание и над 13,8 млн. последователи в Инстаграм.

Ролята на известната влогърка ще се състои в предаване на живо от червения килим по време на церемонията по откриването на конкурса, както и заснемането на ексклузивна серия от епизоди зад кадър с представителите на отделните държави.

Ники е определяна като най-популярната нидерланска звезда в Интернет.

Де Йегер е гримирала редица знаменитости, сред които Лейди Гага, Ким Кардашиян и Джеси Джей.


„От мига, в който Дънкан Лорънс спечели в Тел Авив, имах само едно желание: да бъда част от домакинството на Нидерландия на „Евровизия”. Когато се свързаха с мен в края на миналата година, се почувствах толкова горда. Нямам търпение да се потопя в това изживяване”, споделя самата Ники.

Вижте и


Де Йегер се занимава с влогърство от около 11 години, но само преди месец тя публикува видео в своя Youtube канал, в което сподели със своите почитатели, че всъщност преди време е преминала през терапия за смяна на пола.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре