Сега четете
Венци Стефанов покани журналист на публичен диспут

Венци Стефанов покани журналист на публичен диспут

Президентът на Славия и член на Изпълкома на Българския футболен съюз – Венцеслав Стефанов, призова на публична дискусия спортен журналист от Webcafe. Шефът на „белите“ потърси Sportal.bg, за да изрази мнението си относно журналистически коментар по негов адрес. „Искам да се обърна към лицето Наско Георгиев от сайта „Уебкафе“.

Скъпи, Наско, ако въобще се казваш така, защото се съмнявам, че майка ти и баща ти са те кръстили с това име, аз не се крия зад псевдоним. Покрай моето име няма кавички, Наско. Каня те да дойдеш на стадион „Славия“. Ела да се запознаем и ми кажи в лицето, каквото искаш да ми казваш. Готов съм да седна с теб, Наско, на една маса пред журналисти и да обсъдим публично моето „тъмно минало“ и твоето светло бъдеще.

Нека обсъдим аз от колко години съм във футбола, а ти застани с лицето и името си. Знае се организацията ТИМ зад кой сайт стои, Наско. Ние нямаме организация и нямаме сайтове. Аз изразявам мнението си чрез честните медии. Понеже казваш, Наско, за фланелката ми с лика на Путин, да ти кажа, че нямам против вижданията на никого – всеки е свободен да си изразява позицията.

Вижте и

Като толкова много хора ходят с фланелки с надпис USA, това пропаганда ли е? За мача във Варна, Наско, да ти кажа, че всеки в българския футбол знае, че тези неща се случват там непрекъснато през последните 20 години. Надявам се органите, които са компетентни, да свършат своята работа по случая. Аз на стадиона на Славия подобно нещо не бих допуснал“, заяви Венци Стефанов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре