Сега четете
Скандална звезда партнира на Сърчаджиева

Скандална звезда партнира на Сърчаджиева

640_337775Скандалната звезда Джулиана Гани ще бъде коментатор в новото риалити „Игри на волята“ по Нова, Водещ на което ще бъде Алекс Сърчаджиева. Силиконката има железен договор с частната медия, подписан покрай участието й в „Биг Брадър“. В него има клауза, че до края на годината Гани трябва да участва в няколко предавания като „Черешката на тортата“, както и да е гост-коментатор в други. Това разкри самата Джулка пред „България Днес“.

Гани вече участва в част от предаванията на частната Телевизията. Тя изгря на сцената на „Семейни войни“. „От септември ще имам ангажименти в Нова Телевизия – призна силиконката. – Ще бъда доста заета. Още през зимата имах ангажименти в „Нова“. Харесва ми“, добави още тя. Джулиана е категорична, че няма да се жени в Мексико. С годеника й Илиян заминават на романтична почивка в Канкун.

Преди това двойката ще посети за няколко дни испанската столица Мадрид. „За пръв път чувам, че ще се омъжвам в Мексико – каза през смях Джулиана. – С Илиян не се обсъждали подобно нещо. Когато дойде време за сватбата, ще кажем. Няма да я правим инкогнито. В Мексико ще си почиваме, защото ни чака много работа от есента.

Вижте и

Илиян започва да работи по нови продукти. Почивката ми е подарък за годишнината ни, нямаме намерение да се женим там“, сподели блондинката. Гани е обиколила половината свят, но се намират все още и такива места, които не е посетила. Мексико е едно от тях, което мечтае да види още от дете.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре