Сега четете
WhatsApp скоро ще предложи реклами в съобщенията си

WhatsApp скоро ще предложи реклами в съобщенията си

whatsappСлед като бе придобита от Facebook, компанията увеличи потребителите си до 1,5 млрд. души

През 2020 WhatsApp ще предложи реклами в приложението си за чат, потвърди Facebook. Социалната мрежа придоби WhatsApp през 2014 за 19 млрд. щатски долара и разкри обновлението в ежегодната си конференция по маркетинг в Холандия.

Оливър Понтевил от компанията сподели в Twitter изображения с рекламите, които ще се появяват в историите и ще заемат целия Екран.

Когато бе основано, създателите на приложението обещаха да не продават личните им данни и да не предлагат реклами. Вместо това те таксуваха потребителите 0,99 щатски долара на година, за да поддържат сървърите на услугата.

Вижте и

След като бе придобита от Facebook, компанията привлече много нови потребители, увеличавайки базата си от данни до 1,5 млрд. души от 180 страни. След придобиването WhatsApp промени тактиката си и стана по-отворена към реклами.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)
  • Естествено, там където е Марки и парите потичат. В посока към него, разбира се. Няма лошо, момчето знае как да монетизира, но само да не прекалява. И без това на пазара с комуникации има достатъчно алтернативи като Месинджър, Viber, Telegram, Skype и други месинджъри за стационарни компютри и мобилни джаджи. Така че, дано добре да си изиграе картите…

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре