Сега четете
Брутално убийство на мечка и нейните малки, докато спят зимен сън (Видео)

Брутално убийство на мечка и нейните малки, докато спят зимен сън (Видео)

Камера, поставена за изследване на дивата природа в Аляска, засне брутално убийство на мечка и нейните малки, докато спяха зимния сън.

Видеото, публикувано от властите на Аляска по искане на Обществото за хуманното отношение, показва като баща и син, които, мислейки, че никой не ги вижда, приближават бърлогата и стрелят в спящата мечка, докато малките й се скимтят уплашено.

Брутално убийство на мечка и нейните малки, докато спят зимен сън (Видео)

Видео:

След като извадиха мъртвото тяло на мечката, двамата се поздравили с пляскане. „Никой никога няма да го свърже с нас,“ чува се да казва един от тях на видеото.

След като убиха майката, те също застреляли мечетата.

Вижте и

Второ видео показва бруталния дует – Андреа Ренър и сина му Оуен, които се завръщат на местопрестъплението два дни по-късно, за да извадят куршумите от телата на мечетата.

Убиването на мечка с малки е незаконно в тази област. Андрю Ренър за това убийство бе осъден на пет месеца затвор и 20 000 долара глоба. Също така бе конфискувано оръжието и използваното от тях превозно средство. Синът му Овен е условно осъден на общественополезна дейност. Разрешителните им за лов са иззети съответно за 10 и 2 години.

„Хуманно общество“ чрез Twitter предупреждава, че подобна бруталност скоро може да се превърне в нормално явление на Аляска, тъй като администрацията на Тръмп твърди, че иска да намали опазването на дивата природа в националните резервати на Аляска.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре