Сега четете
Bulgaria ON AIR с две нови предавания – „Зад маската“ и „Мултимедия“

Bulgaria ON AIR с две нови предавания – „Зад маската“ и „Мултимедия“

768x432Програмата на Bulgaria ON AIR предлага две нови попълнения на зрителите в първия месец на годината. От днес, 16 януари, стартира новата рубрика „Зад маската“ с Водещ Мария Папазова, като част от сутрешния блок „България сутрин“. Тези минути, както ни подсеща и заглавието, са отредени за едни малко по-различни срещи с артисти, политици, лекари и обществени дейци, в които те ще показват една по-различна самоличност, отвъд добре познатия им обществен образ.

„Зад маската“ ще бъде разказ за човека, на когото се възхищаваме или когото всички познаваме, отвъд публичния му образ.

Първият гост на Папазова бе музикалният директор и диригент в Илинойската филхармония Стилиян Киров. „Зад маската“ се излъчва всяка сряда сутрин. Втората нова продукция в ефира на Bulgaria ON AIR е специализираното издание за съвременна култура, изкуство и културно-Творчески индустрии „Мултимедия“. Водещ е Даниел Ненчев.

Предаването ще се излъчва всяка събота и неделя от 9 до 10:30 ч. от 19 януари. Културни преживявания, дискусии по актуални въпроси и срещи с интересни събеседници ни обещават Ненчев и „Мултимедия“. А сериозната заявка идва с гостуването на режисьора Явор Гърдев и писателя Георги Господинов. „Съвременната култура всъщност е информацията, която споделяме за това кои сме и какви искаме да бъдем. Предаването „Мултимедия“ ще има два основни фокуса. Първо, темите и идеите, които засягат всички – през кодовете на изкуството днес.

Вижте и

И второ – идеите на културно-Творческите индустрии, които променят света“, пояснява авторът и Водещ на предаването.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре