Сега четете
Внушително огнено шоу търси подкрепа от общината за Трети март в Плевен

Внушително огнено шоу търси подкрепа от общината за Трети март в Плевен

plevenМлади хора са замислили за Трети март да организират в Плевен внушително огнено и танцово шоу и търсят подкрепата на общината. Това съобщиха от пресцентъра на Общинския съвет /ОбС/.

Младежкото сдружение „Рицари без броня“ е внесло писмо в деловодството на ОбС с молба за съдействие за организиране на прояви, посветени на празничния Трети март. Документът е подписан от председателя на сдружението, общинския съветник Валентин Грижов, и е адресиран до председателя на ОбС Мартин Митев и кмета Георг Спартански. В него се посочва, че от младежката организация вече са показали, че с подкрепата на общината „могат да превърнат честванията в Плевен в пример за родолюбие и отдаване на почит“.

Денят на Българското освобождение Трети март е ден на заслужена национална гордост, а битката при Плевен по своите мащаби няма равна в цялата война, допълват от сдружението. Те се подготвят да продължат поставената традиция и тази година търсят финансова подкрепа от 1290 лева. Средствата ще бъдат използвани за подготовката на огнено шоу, наречено „От пламък слънце“, танцово шоу от клуб за народни танци „Веселяци“ с гайдари и подходящо озвучаване.
Предстои идеята да бъде обсъдена в три от постоянните комисии на ОбС, уточняват от пресцентъра.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре