Сега четете
Стартират снимките на втори сезон на Дълбоката държава

Стартират снимките на втори сезон на Дълбоката държава

deep_stateСлед изключително доброто представяне според зрители и критици на първи сезон, Fox Networks Group (FNG) Europe & Africa обяви актьорския състав и началото на снимките на втори сезон на съвременния шпионски трилър „ДЪЛБОКАTA ДЪРЖАВА“. Пилотният сезон е първата регионална продукция на FNG Europe & Africa и бе наречен „актуален и въздействащ“, „завладяващ и зрял интелигентен трилър“ с „качества на кино продукция“ и „високо октанова драма“.

Сериалът бе излъчен в над 50 страни, удвои средната публика в прайм тайма на FOX в Европа и Африка и стана най-гледания сериал по мрежата EPIX в САЩ. Ветеранът на големия и малкия екран Уолтън Гогинс („Ант-Мен и Осата“, „Томб Рейдър“, „Лабиринтът“) се присъединява към актьорския състав и влиза в ролята на изпълнителен продуцент на втория сезон. Гогинс играе Нейтън Милър – бивш агент на ЦРУ, който работи в частния сектор като „чистач“ в дълбоката държава, подобно на Майкъл Клейтън.

Вицепрезидентът на „Игрална драма” и изпълнителен продуцент за FNG, Europe & Africa Сара Джонсън казва: „След сензационния бокс офис успех през годината с „Ант Мен и Осата“ и „Томб Рейдър“ се вълнуваме, че Уолтън Гогинс се присъединява към нашия екип. Той ще донесе и своя опит от най-висок калибър във втори сезон“. Начело с творческото виждане на Матю Паркхил и опита на Хилари Бевън Джоунс, както и Пол Фрифт и екипа на Endor, „ДЪЛБОКАTA ДЪРЖАВА“ прескача традиционните граници на съвременните шпионски трилъри.

Сериалът продължава богатата история на завладяващото съдържание, което превърна 21st Century Fox във водеща развлекателна марка в света. Гогинс се присъединява към другите нови членове на актьорския състав: Виктория Хамилтън („Короната“, „Доктор Фостър“) в ролята на Меган Съливан – американски сенатор републиканец – решена да изкара незаконните дейности на дълбоката държава на светло, новото лице Лили Банда („Момчето, което впрегна вятъра“) в ролята на Айша Конате – хуманитарна работничка от Мали, решена да подобри живота в страната си и Шели Кон (Liar, Heartbeat) в ролята на бившата съпруга на Нейтън Милър.

Сред актьорите, които се завръщат във втория сезон са: Джо Демпси („Игра на тронове“, „Скинс“) в ролята на Хари Кларк, Карима Макадамс („Безстрашен“, „Викинги“), в ролята на Лейла Туми, Алистър Петри („Нощният мениджър“, „Ужасът“, „Rogue One: История от междузвездни войни“) в ролята на Джордж Уайт и Анастейша Грифит („Имало едно време“, „Грешните мъже”) в ролята на Аманда Джоунс. Сериалът ще се снима в Южна Африка и Великобритания, а световната му премиера ще е през 2019 г. Вторият сезон ще навлезе още по-дълбоко в мрачния свят на дълбоката държава. След провала им в Средния Изток, този път силите ѝ ще насочат вниманието си към Субсахарска Африка и борбата за нейните природни ресурси. Това е първата мръсна война за чиста енергия.

Сериалът ще разгледа и корените на някои от нашите любими герои от първия сезон. Ще станем свидетели на смъртта на един герой и на създаването на един терорист в очите на Запада. Творческият директор Матю Паркхил казва: „В сърцето на този проект стои един важен нов персонаж – Нейтън Милър (Гогинс). Той е бивш агент на ЦРУ, който сега действа от името на дълбоката държава. Целта ни е да прескочим границите на първия сезон, да разширим сенчестия свят на дълбоката държава и да окуражим зрителите да разгледат по-подробно безскрупулните методи, с които тя постига целите си“.Хилъри Бевън Джоунс от компанията на Red Arrow Studios – Endor Productions – казва: „Имаме да разкажем още много неща и много се вълнуваме, че ще можем да продължим епичната история за „ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА“ и за трудните решения, които са част от икономиката на войната.

Радваме се, че привлякохме Уолтън, Виктория и Лили, които се присъединяват към Джо, Карима, Алистър и Анастейша. Чрез героя на Уолтън ще се спуснем по-дълбоко зад завесите на дълбоката държава и ще видим личната цена, която хората плащат за такива постове“. Матю Паркхил (Rogue) продължава да е творческото сърце на сериала и е негов изпълнителен продуцент, сценарист, режисьор и творчески директор и ще работи редом с носителката на награда „Еми“ Хилари Бевън Джоунс („Костенурке, костенурке“, „Правилата на играта“, „Майстор на бягството“), която отново е изпълнителен продуцент.

Вижте и

Режисьорът Джос Агню (Poldark, „Г-н Селфридж“) и продуцентът-носител на награда „Бафта“ Пол Фрифт („Виктория“, Room At The Top) се присъединяват към екипа за втория сезон. Саймън Максуел („Американска Одисея“) се завръща като изпълнителен продуцент и творчески директор. Екипът на изпълнителните продуценти се допълва от Уолтън Гогинс, Алън Грийнспан, Хелън

Флинт и Сара Джонсън за Fox Networks Group, Europe & Africa. Матю Паркхил оглавява екипа от сценаристи, в който са Крис Дънлоп, Джошуа Сейнт Джонсън, Саймън Максуел и Стив Томпсън. Творческият екип също е потвърден. В него влизат операторът Ник Лоусън, Кели Хендри, дизайнерът на костюми Рейчъл Уолш и фризьорката и гримьорка Ейми Стюарт, които се завръщат за втория сезон.

Операторът Ник Данс и сценографът Стив Самърсгил допълват опитния екип. Уолтън Гогинс е представляван от Darris Hatch Management и ICM Partners. Endor Productions е компания на Red Arrow Studios. Fox Networks Group Content Distribution държи глобалните права за разпространение на сериала.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре