Сега четете
Свиленградският музей обявява конкурс „Съхранена памет”

Свиленградският музей обявява конкурс „Съхранена памет”

Screenshot (12)Историческият музей в Свиленград обяви национален конкурс „Съхранена памет” във връзка със 105-ата годишнина от превземането на Одринската крепост и разорението на тракийските българи.Историческият музей в Свиленград обяви национален конкурс „Съхранена памет” във връзка със 105-ата годишнина от превземането на Одринската крепост и разорението на тракийските българи.Пиша този репортаж от представянето на книгата на големия български актьор Мирослав Миндов в деня на неговия рожден ден – 7 юли. В навечерието на личния му празник клуб „Журналист“ събра всички, които го обичат и се прекланят пред таланта му, да се докоснат до книгата на живота му „Всичко в реалния живот е театър“.

Пиша този репортаж от представянето на книгата на големия български актьор Мирослав Миндов в деня на неговия рожден ден – 7 юли. В навечерието на личния му празник клуб „Журналист“ събра всички, които го обичат и се прекланят пред таланта му, да се докоснат до книгата на живота му „Всичко в реалния живот е театър“.

На 12 юли от 18.00 ч. по инициатива на Ивайло Диманов в подкрепа на борещата се с окнозаболяване дъщеря на поетесата Маргарита Петкова със свои изпълнения ще се включат Точка БГ, Камелия Кондова, Стефка Янорова, Кристина и Михаил Белчеви, Богдана Карадочева, Стефан Димитров, както и самият ИвайлоНа 12 юли от 18.00 ч. по инициатива на Ивайло Диманов в подкрепа на борещата се с окнозаболяване дъщеря на поетесата Маргарита Петкова със свои изпълнения ще се включат Точка БГ, Камелия Кондова, Стефка Янорова, Кристина и Михаил Белчеви, Богдана Карадочева, Стефан Димитров, както и самият ИвайлоГрадската библиотека на Свиленград вече притежава трите издания на един от най-четените романи в българската литература – „Тютюн“ на Димитър Димов.

Вижте и

Градската библиотека на Свиленград вече притежава трите издания на един от най-четените романи в българската литература – „Тютюн“ на Димитър Димов.Вицепремиерът и външен министър на Виетнам Фам Бин Мин, който гостува у нас, връчи на отговорната редакторка на сайта на СБЖ присъдена й награда за нейното отразяване на годишната среща на Азиатско-Тихоокеанското икономическо сътрудничество, състояла се миналата есен във виетнамския град Да НангВицепремиерът и външен министър на Виетнам Фам Бин Мин, който гостува у нас, връчи на отговорната редакторка на сайта на СБЖ присъдена й награда за нейното отразяване на годишната среща на Азиатско-Тихоокеанското икономическо сътрудничество, състояла се миналата есен във виетнамския град Да Нанг

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре