Сега четете
Защо съм в клуба на младия журналист – зарадвах всички с първата ми дописка

Защо съм в клуба на младия журналист – зарадвах всички с първата ми дописка

ScreenshotКазвам се Юзлем Хасан, на 17 години съм и уча в професионалната гимназия по транспорт в Крумовград. Преди три години се записах в клуба на младия журналист в училището и не съжалявам за това.Сигурно няма да стана журналистка, но в началото ми беше много любопитно и затова се включих в групата. И точно това любопитство накара баща ми, приятелите и близките ми да се радват заедно с мен, когато за първи път видяхме публикувана моя статия във вестник „Нов живот”.

Радостта ме накара да се обвържа още повече с клуба, защото освен че си виждаме имената във вестника, когато се съберем заедно, наистина се чувствам много спокойна и щастлива Имам си страхотни приятели в клуба, с които можем да споделяме всичко. Ние не сме само ученици, или ръководител с ученици, ние всички там сме истински приятели, дори мога да ви кажа, че сме едно семейство. Усещам винаги тази обич между нас.

Благодарение на клуба на младия журналист, ние зарадвахме жените за Осми март, като им подарихме цвете и една книжка с прекрасни стихове за жената и майката, която изработихме сами в училището. Те се зарадваха много, защото това беше неочаквано за тях.После решихме да зарадваме повече жени от града, като им подарявахме по едно цвете само срещу усмивка. Бях толкова щастлива и съм сигурна, че няма да забравя никога този ден, няма да забравя усмивките им, изненадата им, учудването им, защото им подарявахме цвете без да има някакъв повод.Благодарение на клуба, дори и хора, които не познавам, ми се усмихват.

Вижте и

Чрез този клуб се запознахме с най-различни хора, с някои от тях станахме приятели. Вече сме приятели и с Дома за стари хора в Крумовград, които често посещаваме заедно с фолклорната група към гимназията.Благодарение на клуба на младия журналист ходим на толкова много места, правим интервюта, пишем материали или просто се забавляваме. Бяхме в Егрек, Аврен, Малък девисил, Кърджали, Каменните гъби, Минерални бани и на други места. Срещнахме се с журналисти от вестник „Нов живот” и с малките журналисти от клуба в Стремци. Когато пътуваме, винаги се раждат нови и интересни идеи.Това са само част от нещата, заради които съм в клуба на младия журналист. Тук се научих само на добри неща. Преживявам толкова хубави моменти с групата, затова съм благодарна на Бог, Който ме срещна с такива прекрасни и честни хора. И вярвам, че заедно ще направим още много!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре