Сега четете
Обявяват Софияпрес за онлайн медия на 2018 г.

Обявяват Софияпрес за онлайн медия на 2018 г.

Desislava_Hristova_chief_redacteur_Sofiapress_award_jun_2018_42938Sofiapres.com получи приз за онлайн медия на годината на VIII издание на Годишните награди за журналистика. Церемонията се състоя във Военния клуб в София, а организатори на наградите бяха VIP Communication PR. Sofiapres.com получи приз за онлайн медия на годината на VIII издание на Годишните награди за журналистика. Церемонията се състоя във Военния клуб в София, а организатори на наградите бяха VIP Communication PR.
умънците избухнаха в недоволство от карикатура, публикувана във френското сатирично издание „Шарли ебдо“, която прави аналогия между румънската шампионка по тенис Симона Халеп и ромите, събиращи старо желязо, предаде АП. Румънците избухнаха в недоволство от карикатура, публикувана във френското сатирично издание „Шарли ебдо“, която прави аналогия между румънската шампионка по тенис Симона Халеп и ромите, събиращи старо желязо, предаде АП. Партията на свободата на холандския антиислямски политик Геерт Вилдерс ще организира конкурс за карикатури на пророка Мохамед, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Партията на свободата на холандския антиислямски политик Геерт Вилдерс ще организира конкурс за карикатури на пророка Мохамед, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Малкият град държава Сингапур бе домакин на най-големия медиен контингент, който отразяваше срещата на върха между Доналд Тръмп и Ким Чен-ун, коментира АП. Малкият град държава Сингапур бе домакин на най-големия медиен контингент, който отразяваше срещата на върха между Доналд Тръмп и Ким Чен-ун, коментира АП. Аркадий Бабченко е журналист, писател, бакалавър по международно право и бивш военен, той е яростен критик на Кремъл. Работил е като военен кореспондент и е отразявал конфликта в Южна Осетия през 2008 г. Аркадий Бабченко е журналист, писател, бакалавър по международно право и бивш военен, той е яростен критик на Кремъл. Работил е като военен кореспондент и е отразявал конфликта в Южна Осетия през 2008 г.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре