Сега четете
Премиера на грандиозното топ шоу на София – One Night Only

Премиера на грандиозното топ шоу на София – One Night Only

unnamedТози май екзотичната дива Manal El-feitury и Expose Team пренасят Лондон на сцената на City Stage с изключително авторско шоу в стила на най-известните продукции на West End театрите. На 17 май сцената на City Stage става арена на невероятно музикално-танцово преживяване с оригинална хореография и някои от най-известните хитове на Beyoncé, Ed Sheeran, Jackson 5, Bruno Mars и още много с нови аранжименти. В шоуто ще пеят и танцуват на живо Манал Ел-Фейтури и Вирджиния Събева – GINI от X Factor Bulgaria, Неделяна Христова от успешния български мюзикъл „Оркестър без име“ и артистите от Expose Team.

Спектакълът е разделен в три части – диско, винтидж прочит на поп парчета и парти, преливащо в горещ DJ set. Манал, която заедно с Expose Team е режисьор и продуцент на ONE NIGHT ONLY, използва целия си опит от лондонските мюзикъли, в които е участвала, както и невероятните си познания от сцени в Ню Йорк, в създаването на уникалната продукция. Аранжиментите на парчетата са дело на DEXTER и Марко Сорентино.
Човекът зад световноизвестния лондонски мюзикъл THRILLER LIVE Ейдриън Грант споделя за работата на Манал

Ел-Фейтури: “Манал е артист, който може да направи практически всичко. Чистата ѝ любов и страст към изкуството превръщат всичко, до което се докосне, в злато!”, а известният лондонски продуцент Марко Сорентино от Excellent Entertainment, когото очакваме в София през май коментира артистите от Expose Team: “Expose Team са сред най-впечатляващите артисти, които съм срещал по света!”

Вижте и

Билетите за ONE NIGHT ONLY се предлагат онлайн и на касите на EVENTIM: http://bit.ly/EventimOneNightOnlyMay, EPAYGO – Билети и Събития и EasyPay: http://bit.ly/EpayOneNightOnlyMay, и са на цени от 20 лв. редовен билет на предварителна продажба, 25 лв. в деня на шоуто и на място и 40 лв. за VIP билет с осигурено настаняване в сепаре. Билетите са ограничени до 400!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре